Na snimanju filma AVATAR Kejt Vinslet je uradila neverovatnu stvar: Evo zašto Tom Kruz može samo da plače nakon njenog PODVIGA

Vesti 17.12.2022 21:47 0

U Srbiji je pre nekoliko dana premijerno prikazan film "Avatar: Put vode", nastavak filmskog serijala koji je osvojio srca publike još 2008. godine

Na  snimanju filma AVATAR Kejt Vinslet je uradila neverovatnu stvar: Evo zašto Tom Kruz može samo da plače nakon njenog PODVIGA

Shutterstock

Interesovanje za film samo raste, a zanimljivo je da se u nastavku pojavljuje Kejt Vinslet, koja je sa rediteljem Džejmsom Kameronom, sarađivala na kultnom filmu "Titanik", koji je osvojio čak 11 Oskara.

"Avatar: put vode" prikazuje porodicu Sali, koju uz Džejka i Nejtiri čine i njihova deca, prati nevolje sa kojima se oni susreću i puteve kojima prolaze kako bi sačuvali jedni druge, osvrće se na bitke koje vode u nadi kako bi preživeli i na tragedije koje su ih zadesile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Avatar (@avatar)

Najvećim delom film je sniman pod vodom, a reditelj Kameron je poznat kao veliki ljubitelj okeana i dubina. On se decenijama bavio ronjenjem na dah, a kako ističe maksimum koji je dosegao je pet ipo minuta slobodnog ronjenja. Ovde priča postaje još zanimljivija.

 

Godine 2015. u filmu "Nemoguća misija - Otpadnička nacija" Tom Kruz je oborio rekord najdužeg snimanja scene pod vodom, proveo je ispod vode čitavih šest minuta.

I dok se činilo da je glumac neprikosnoven kad je reč o ovoj disciplini, samo sedam godina kasnije pretekla fga je slavna koleginica.

Verovali ili ne, Kejt Vinslet je za potrebe filma Avatar snimala podvodne scene u ukupnom trajanju od sedam minuta i 20 sekundi, oborivši tako svetski rekord. Fascinantno, zar ne?

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading