Biljana Tipsarević je OVO skroz izbacila iz ishrane i SMRŠALA 30 kilograma: Otkrila nam je TAJNU njenog savršenog izgleda, evo šta ona svaki dan jede

Vesti 18.12.2022 11:45 0

Poznata dizajnerka je smršala je 30 kg nakon porođaja uz pomoć plana nutricioniste

Biljana Tipsarević je OVO skroz izbacila iz ishrane i SMRŠALA 30 kilograma: Otkrila nam je TAJNU njenog savršenog izgleda, evo šta ona svaki dan jede

Printscreen/Youtube

Izgled Biljane Tipsarević, najpre lepota i harizma uvek su bili u fokusu javnosti. Jedna je i od naših napoznatijih kreatorki.

 

 

Niko ne može da veruje da je kreatorka imala čak 30 kilograma viška, s tim da sada od njih nije ostalo ni traga.

Iako je trudnoća prirodno stanje, nije tako redak slučaj da kada dođe u tom periodu do promene telesne težine, posle porođaja neke žene muku muče kako bi se vratile na svoju prvobitnu kilažu. 

 

 

Biljana Tipsarević je otvoreno je pričala da se u drugoj trudnoći ugojila oko 30 kilograma.
- Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim. Odrekla sam se svojih tajnih zadovoljstava zarad vitke linije, a moj slatki greh su peciva i hlebaste stvari - rekla je Biljana.

Ona je otkrila da je izbacila ugljene hidrate, te da je na taj način svoje telo dovela do savršenstva.

– Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu. Pijem puno detoks sokova i vode i izuzetno pazim šta jedem, pa se tako trudim da šećer uopšte ne unosim– izjavila je Biljana magazin "Story".

Jasno je da sve mame žele da se posle porođaja odmah vrate na staru kilažu ali pre svega se treba posavetovati sa lekarom kako i kada je pravo vreme da učinite taj karak.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading