Da li je ovo novi frajer KERI BREDŠO? Snima se nastavak serije "Seks i grad", ali je jedan DETALJ svima zapao za OKO

Vesti 01.01.2023 16:20 0

Druga sezona serije "I tek tako" uveliko se snima u Njujorku, a najnovije scene koje imamo priliku da vidimo prikazuju Keri Bredšo na večeri sa novim momkom

Da li je ovo novi frajer KERI BREDŠO? Snima se nastavak serije "Seks i grad",  ali je jedan DETALJ svima zapao za OKO

EPA

 

Simin lik predstavljen je u prvoj sezoni serije "I tek tako", nastavku "Seksa i grada", a reč je o šik brokerici nekretninama oštroj na jeziku koja upoznaje Keri kroz posao, ali takođe izgradi i prijateljstvo s njom.

U najnovijoj sceni snimljenoj u restoranu dve prijateljice uživaju u večeri, obe obučene u topove sa šljokicama, a Sima ima i kultnu torbu Birkin u narandžastoj boji.

žene

Profimedia

 

Dok jedu ostrige i ispijaju koktel od džina i soka od limuna, privuku pažnju muškog društva koje sedi u stolu pored.

Plavokosi muškarac koji sedi na drugom kraju stola, kako se može zaključiti iz fotografija sa snimanja, približi se Keri i sedne do nje pa se čini kao da je zainteresovan za nju. Muškarac ju je očigledno šarmirao jer smejući se kasnije nazdravljaju i sve se čini kao da bi on mogao da bude novi ljubavnik Keri Bredšo.

S uzbuđenjem čekamo da vidimo kako će se radnja druge sezone serije "I tek tako" odvijati, ali ono što znamo jeste da u njoj neće biti Kerinog najboljeg prijatelja Stenforda Bleča, kojeg je glumio pokojni Vili Garson. Glumac je preminuo prošle godine od raka gušterače u 58. godini, ali je pre smrti uspeo da snimi nekoliko scena za prvu sezonu.

Njegov lik u seriji nije umro, već se zbog posla preselio u Japan. O liku Samante i dalje nema reči, a šuška se kako bi ona mogla da se pojavi u trećoj sezoni serije "Emili u Parizu" iza koje stoji tvorac serije "Seks i grad" Daren Star i veliki prjatelj Kim Katral.

Iako se poslednja epizoda prve sezone nastavka kultne serije Seks i grad završila tako što se Keri poljubila sa svojim producentom u liftu, to očigledno ne znači da je odlučeno da će on odigrati neku veću ulogu u sledećoj sezoni. Ostaje nam da sačekamo i vidimo kada izađu nove epizode koje se očekuju na proleće 2023. godine.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading