Nekada lepotica, zvezda Holivuda, a danas BESKUĆNICA: Doživela je NERVNI SLOM i izgubila sve prijatelje!

Vesti 22.12.2022 13:00 0

Ni dan danas niko ne može da veruje da je ona lepotica sada kopa po kantama

Nekada lepotica,  zvezda Holivuda, a danas BESKUĆNICA: Doživela je NERVNI SLOM i izgubila sve prijatelje!

Printscreen/Youtube

Manekenka Loni Vilison bila je veoma uspešna, sve dok 2016. godine nije doživela nervni slom, kada je krenuo njen sunovrat zbog kojeg je postala beskućnica.

Najviše pažnje na sebe je skrenula reklamnim kampanjama za kupaće kostime.

 

 

Bila je u braku s holivudskim glumcem Džeremijem Džeksonom, koji je bio turbulentan i toksičan, iako su na prvi pogled izgledali savršeno, toliko da su svi želeli da budu oni.

Jedne večeri u avgustu 2014. godine, nakon što je glumac pod dejstvom alkohola fizički nasrnuo na svoju suprugu, te je policija intervenisala jer su ih komšije pozvale.

Usledio je neminovan rastanak, uz optužbe Loni da ju je Džeremi tukao i davio i slomio joj dva rebra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @pasdadeux

 

- Trebalo mi je dva meseca da se oporavim – rekla je Loni svojevremeno i otkrila da je prestala da vežba i da nije mogla da nađe angažman kao model, kao i da je ostala bez posla asistentkinje jednom estetskom hirurgu.

 U nemogućnosti da plati račune ili da zadrži posao, Loni je, na kraju, izbačena iz svog stana u Zapadnom Holivudu i primorana da živi na ulici.

 

 

Kako su pisali američki mediji, u vreme rastanka od Džeksona, manekenka je počela svoju borbu sa psihičkim problemima i navodno doživela nervni slom.

U jednom intervjuu 2018. godine je izjavila da je u svom nekadašnjem stanu doživela strujni udar i da misli da je opasno da bude blizu ljudi.

– Mučena sam u svojoj kući. Živela sam sama, ali sam izlagana struji – rekla je i tvrdila da je njen bivši muž tom prilikom stajao ispred stana.

 

 

Tvrdi da je pokušavala je da objasni prijateljima šta joj se dogodilo i kako se oseća, ali nije uspevala, pa je prestala da komunicira sa svima.
Loni je tada ispričala da je u životu na ulici opstaju samo najjači, da se nije tuširala više od godinu dana da bi izbegla da napade i da je često pljačkaju.

 

 

– Što sam prljavija, to bolje. I smrdljivija. Kad dopustim te dve stvari, to deluje. Ošišala sam se da bih izgledala drugačije. Sama sam to uradila. Ali ipak su me napadali, i to mora da se desi – istakla je.

Loni je ponuđena šansa i stručnost specijaliste za odvikavanje od narkotika Larija Marinelija i suosnivač je kompanije koja pomaže porodicama u krizi zbog zloupotrebe supstanci i mentalnog zdravlja

Lari je ponudio da besplatno pomogne Loni i čak joj je izložio detaljan plan lečenja kako bi se bezbedno borila sa svojim demonima i vratila svoj život na pravi put.

Odbila je lečenje i vratila se na ulicu za manje od 24 sata, gde se nalazi i danas.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading