Ana Brnabić i Milica Đurđić zajedno diktiraju MODNE trendove: Obe nose POPULARNE odevne komade, ne zna se kojoj LEPŠE stoji

Vesti 22.12.2022 20:00 1

Premijerka Ana Brnabić uživala je u zimskim čarolijama sa majkom Ružicom i partnerkom Milicom u Beogradu.

Ana Brnabić i Milica Đurđić zajedno diktiraju MODNE trendove: Obe nose POPULARNE odevne komade, ne zna se kojoj LEPŠE stoji

ATA Images

Premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku Milicu Đurđić dugo nismo videli zajedno u javnosti, još od polaganja zakletve u Skupštini Srbije.

Ipak, Ana Brnabić i doktorka Milica Đurđić pre neku noć nisu želele da propuste svečano otvaranje Zimske bajke u Beogradu na vodi. Prethodno smo pisali da je na istom događaju premijerka Brnabić viđena sa svojom majkom Ružicom

Za ovu priliku odabrale su posebne i kompatabilne modne komade. Odabirom garderobe na otvaranju festivala Zimska bajka Milica je ostavila jako lep utisak. Partnerka srpske premijerke voli skupocene komade, istovremeno se na njoj mogu videti jednostavne i jednobojne stvari, a vrlo je vešta u uklapanju vintage i modernih detalja.

Premijerka hrabro uklopila nekoliko boja, kaput u oker nijansi, svetloljubičastu rolku, maslinastozelene pantalone i sive čizme.

Milica je ponela braon pantalone širokih nogavica, ogrnula je snežno beli oversize kaput i izabrala šal iste boje. Kosu je skupila i prekrila je bež šeširom. Celokupna kombinacija upotpunjena je savršenim kaubojkama, belo sive boje koje su ultimativni modni trend ove zime. 

 

 

Izgled Milice Đurđić mnoge dame bi da iskopiraju, što samo malom broju njih polazi za rukom, jer nije sve u krpicama. Harizma i dostojanstveno držanje su stavke koje Milicu čine posebnom.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (1)
Loading
Sapcanka sa mosta
23.12.2022 08:49

"Blago majci koja je rodila"...