Princeza Dajana je nakon RAZVODA napravila drastičnu promenu: Zbog BOLA se odrekla stvari koju je mnogo volela, a u sve je umešana i KAMILA

Vesti 24.12.2022 21:18 1

Princeza Dajana imala je istančan ukus za modu, ali je nakon razvoda, jedan brend morala da ostavi po strani jer joj je samo izazivao bol.

Princeza Dajana je nakon RAZVODA napravila drastičnu promenu: Zbog BOLA se odrekla stvari koju je mnogo volela, a u sve je umešana i KAMILA

Profimedia

Mnogo toga se pisalo o Dajani Spenser, poznatijoj kao princeza Dajana, naročito u trenutku izlaska serije „Kruna“ jer je ona bila jedan od likova oko koje se vrtela cela priča.

I dalje njena smrt intrigira javnost, kao i šta se stvarno dešavala iza zatvorenih vrata Bakingemske palate tokom braka sa sadašnjim kraljem Čarlsom.

Ovde ćemo se osvrnuti na priču koja se i dalje prepričava, šta se dešavalo u Dajaninoj glavi nakon razvoda. Svi znamo da je u svoje vreme Dajana bila modna muza. Nosila je brendirane stvari i obožavala ih te je imala impozantnu kolekciju torbi. Naročito je volela torbe modnih kuća Dior, Šanel, Guči, Salvatore Faragamo i Versaće.

 

 

Čak su neke od njih napravile modele torbi koje su posvetili davno preminuloj princezi, poput Lady Dior, Gucci Diana i Chanel Diana.

 

 

Pre nekoliko godina je dizajner Džejson Brandson, koji je radio sa Dajanom 1996. godine, otkrio da ona nije više mogla da nosi modne dodatke i odeću na kojima je stajao logo kuće Šanel (dva ukrštena slova CC). Objasnio je da su je dva inicijala previše podsećala na Čarlsa (Charles) i Kamilu Parker (Camila Parker) i njihovu aferu.

 

 

Dizajner Brandson je otkrio da je, tokom putovanja u Australiju, predložio Dajani da obuje cipele ovog brenda, ali da ga je ljubazno odbila.

- Izašla je sa cipelama i torbama u rukama i bacila ih je na kauč. Onda je rekla: „Šta misliš?“, te sam ja počeo da prebiram po stvarima i izvadio Šanel cipele i rekao: „Mislim da bi ove išle odlično uz Versaće“. Ona je rekla: „Ne, ne mogu da nosim ništa što ima duplo C jer me podsećaju na Čarlsa i Kamilu“ – ispričao je on.

 

 

Dijana i Čarls su se razveli 1996. godine. Svakako je razumljivo da tako rano, odmah nakon razvoda, Dajana nije mogla da ne vidi „znakove pored puta“, one koje su je asocirali na težak period u njenom životu.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Misolog
25.12.2022 09:02

Po njenom ponasanju da se zakljuciti da je mislila da je ona kraljica, a da se Carls samo sa njom ozenio. Danas je zaboravljena i napustena od svakoga, a najvise od svojih sinova.