Ova žena je zamalo UNIŠTILA brak Bekamovih: Tvrdila da mu se GADI koščato telo od Viktorije i da ima jednu ČUDNU fantaziju

Vesti 25.12.2022 18:30 0

Iako su i dalje u braku, imali su ogromne krize koje su jedva prevazišli

Ova žena je zamalo UNIŠTILA brak Bekamovih: Tvrdila da mu se GADI koščato telo od Viktorije i da ima jednu ČUDNU fantaziju

Printscreen/Youtube

Brak Viktorije i Dejvida Bekama danas važi za jedan od najstabilnijih na zvezdanom nebu, ipak, nije uvek bilo idilično, jer je 2004. godine bio pred raspadom. 

 


Povod za narušenu bračnu idilu bila je navodna afera fudbalera sa njegovom ličnom asistentikinjom Rebekom Los.

 

Fudbaleru su bile potrebne godine da se "opere", pogotovo kada je Losova odlučila da progovori za medije i otkrije sve one degutantne stvari koje su radili.

Oni su su prvi put slikani zajedno 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Pametna i zgodna, obasipala je Dejvida pažnjom koja mu je preko bila potrebna, a granice između privatnog i poslovnog odnosa su se svakim danom sve više pomerale. 

Bekamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku. Međutim, mnogo kasnije, saznalo se da su iste večeri Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i krenuli put njegovog apartmana u hotelu Santa Mauro. Afera je bila na vrhuncu.

 

 

Viktorija i Dejvid su prebrodili skandal, a Rebeka je iskoristila svojih 5 minuta slave. Pozirala je za "Playboy", ali i učestvovala u rijalitjima "Farma" i Celebrity Love Island".

 

 

Nekadašnja ljubavnica istakla je kako je sa fudbalskom zvezdom imala divlji se*s i to u Viktorijinom i njegovom krevetu, kada joj je priznao da mrzi telo svoje žene.

"Gade mi se njene koske i opsednutost mršavošću", rekao joj je navodno Bekam, te da je njegov fetiš bio da se ona oblači u stvari od njegove žene. 

- Priznao mi je da Viktoriju gleda kao sestru ,ortaka, a ne kao partnerku. Oni nisu imali odnose jako dugo - rekla je Rebeka za "People" svojevremeno.

Zbog svega što se desilo ostala je bez posla, a Dejvid se oštro ogradio od cele priče.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading