"Poverenje se teško stiče, ali veoma lako gubi": Finansijska direktorka TDM-a otkrila kako su ostvarili visok kvalitet poslovanja

Vesti 27.12.2022 08:48 0

Srpska firma dobila prestižni platinasti sertifikat

"Poverenje se teško stiče, ali veoma lako gubi": Finansijska direktorka TDM-a otkrila kako su ostvarili visok kvalitet poslovanja

Ustupljena fotografija

Maja Mijaljević, finansijska direktorka firme TDM, koja se bavi distribucijom opreme za termo-tehničke instalacije, prvenstveno za potrebe sistema daljinskog grejanja, odnosno toplana, otkriva za medije na koji način je firma TDM uspela da se istakne izvrsnošću i dobije prestižni Dun & Bradstreet Platinasti sertifikat.

Maja Mijaljević otkriva bogatu istoriju firme TDM.

– Zastupnici smo nekoliko svetskih proizvođača kao što su španski Genebre za industrijsku i mesinganu armaturu, Đuro Đaković Kompenzatori i njihovih aksijalnih kompenzatora i Aqua Unique za njihove magnetne tretmane vode. Ovlašćeni smo distributeri Grundfos-a, renomiranog proizvođača pumpi, zatim IMP Armature i Imera ekspanzionih posuda. Proizvodimo i sisteme za održavanje pritiska, tzv. diktir sisteme.

- Veoma sam ponosna što TDM ove godine obeležava veliki jubilej, a to je 30 godina od osnivanja. Tokom ove 3 decenije našeg rada isporučivali smo opremu za izgradnju i rekonstrukciju brojnih stambenih, poslovnih, zdravstvenih, sportskih i kulturnih objekata u Srbiji, od kojih su možda najpoznatiji Toranj na Avali, fabrike Grundfosa, Boša, Fiata, Mišelina, Nestlea i Geoksa. Učestvovali smo u rekonstrukciji toplovoda mosta Gazela i ulice Vojvode Stepe u Beogradu.

- Među našim referencama su i objekti u Rusiji, kao što su IKEA Esipovo, Marsova fabrika u Rostovu na Donu, Henkelova fabrika u Saratovu. Našim asortimanom smo snabdevali hotele u Uzbekistanu, čak i vodovodni sistem u Uroševcu na Kosovu.

Ustupljena fotografija

 

Kako ste uspeli da postignete ovako visok nivo kvaliteta poslovanja vaše kompanije?

- TDM poslednjih pet godina za redom posluje sa najvišim AAA kreditnim rejtingom, što najbolje govori o kvalitetu našeg rada u vreme velikih iskušenja sa kojima se susreće svetska ekonomija. Za nas je kvalitet način na koji mi obavljamo svoj posao sa ciljem da povećamo broj ne samo zadovoljnih, već i lojalnih poslovnih partnera sa kojima ćemo graditi dugotrajnu i kvalitetnu poslovnu saradnju. U ostvarivanju ove misije ulažemo maksimalan trud i posvećenost da se zadovolje svi postavljeni zahtevi, kao i da se stalno poboljšava sistem menadžmenta kvalitetom.

Šta za vas znači sertifikat bonitetne izvrsnosti?

- Dobijanje Dun & Bradstreet Platinastog sertifikata za nas, zaposlene u TDM-u, predstavlja veliku čast i privilegiju što smo u tako odabranom društvu. Prvenstveno smo ponosni zbog činjenice da smo kao mala firma stali rame uz rame sa kompanijama koje su po veličini i kapitalu znatno veće od nas i čiji brendovi su i te kako poznati potrošačima širom sveta. Posebno nas raduje što sertifikat dobijamo u trenutku kada obeležavamo značajan jubilej – 30 godina rada TDM-a.

- U razgovorima sa poslovnim partnerima često se javi potreba da kažem – poverenje se teško stiče, ali veoma lako gubi. Mi u TDM-u se uvek trudimo da gradimo i negujemo partnerske odnose, a to je prosto nemoguće bez međusobnog poverenja. Iskreno se nadam da će Dun & Bradstreet-ov Platinasti sertifikat biti motiv više nekim potencijalnim poslovnim partnerima da nas kontaktiraju, a mi ćemo se truditi da njihovo poverenje ne izneverimo.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading