Kim Kardašijan nikada nije bila ISKRENIJA: "Zajedničko roditeljstvo s Kanjeom Vestom je prokleto teško, glumim da je sve u redu"

Vesti 27.12.2022 18:31 0

U emotivnom intervjuu, Kim Kardašijan je u suzama govorila o zajedničkom roditeljstvu sa bivšim mužem Kanje Vestom

Kim Kardašijan nikada nije bila ISKRENIJA: "Zajedničko roditeljstvo s Kanjeom Vestom je prokleto teško, glumim da je sve u redu"

Shutterstock

Kim Kardašijan je iskreno govorila u podkastu Angie Martinez IRL o zajedničkom roditeljstvu svoje dece sa bivšim mužem Kanjeom Vestom. Njih dvoje su zvanično razvedeni od novembra 2022. i dele starateljstvo nad ćerkama Nort i Čikago, i sinovima Sentom i Psalmom. „I lično sam imao najboljeg tatu i imam samo najlepše uspomene na njega. A to želim i svojoj deci“, objasnila je Kardašijan u intervjuu, priznajući sa suzama: „Zajedničko roditeljstvo je strašno teško!“

 

Preduzetnica je rekla da pokušava da zaštiti svoju decu od javnosti.

„Ako ne znaju šta se priča i šta se dešava u svetu, zašto bih uopšte želela da tu energiju prenosim na njih? To je težak teret i za odrasle. Oni još nisu spremni da se nose sa tim. I kada bude, vodićemo te razgovore i ja ću biti spremna, ali do tada ću učiniti sve da im život bude što normalniji“, dodala je 42-godišnjakinja.

„Moram da imam osmeh na licu“

Kada vozi decu u školu, a oni „žele da čuju tatinu muziku, bez obzira kroz šta prolazimo, moram da imam osmeh na licu i da se pojavim njegovu muziku i pevam sa mojom decom“, nastavila je Kardašijan. Pravim se da je sve u redu, a čim ih ostavim, mogu da plačem.“ Kardašijan je na Instagramu postavila seriju slika sa decom za Božić bez bivšeg muža.

Kardašijan i Vest su zajedno od 2012, a venčali su se u maju 2014. Njihov brak je naišao na probleme na vrhuncu Vestovih javnih ispada 2020. nakon što je pokrenuo kontroverznu kandidaturu za predsednika SAD, otkrivajući veoma lične detalje o svojoj porodici i braku tokom kampanje i na Tviteru. Tada se u retkom javnom saopštenju Kardašijan osvrnula na dijagnozu bipolarnog poremećaja, zamolivši fanove za razumevanje priznala je da je u „komplikovanoj i bolnoj“ situaciji.

 

U februaru 2021, Kardašijan je podnela zahtev za razvod od Vesta nakon skoro sedam godina braka.

 

 

Komentari (0)
Loading