"Bacili se me vukovima": Megan Markl žestoko napala kraljevsku porodicu i objasnila zašto su hteli da joj unište život

Jelena Vukelić Vesti 06.02.2024 14:21 0

Dokumentrac "Hari i Megan" i dalje je u žiži interesovanja javnosti, a o poslednjoj epizodi se najviše priča.

"Bacili se me vukovima": Megan Markl žestoko napala kraljevsku porodicu i objasnila zašto su hteli da joj unište život

Shutterstock

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari (38) i Megan Markl (41) pričali su o baš svemu što je javnost želela da zna: o svojim odnosima s britanskom kraljevskom porodicom ili, kako je nazivaju, Institucijom, strahu za bezbednost, proganjanju od strane paparaca, osudama, rasističkim ispadima s kojima su se suočavali i mnogim drugim problemima koji ih godinama tište.

Zašto bi kraljevska porodica želela da svet misli negativno o Megan Markl? Ona ima interesantno mišljenje, a njena advokatica kaže da je videla čak i dokaze za ove tvrdnje!

U poslednjoj epizodi Megan Markl kaže: 

- Nisu me bacili vukovima. Hranili su vukove mnome.

Profimedia

 

 

Vojvotkinja pri tome misli na činjenicu da je britanska štampa pisala mahom negativno o njoj, kao i na svoju teoriju da je direktno kraljevska porodica davala medijima instrukcije kako da izveštavaju o Megan Markl.

Hari je bio još direktniji:

- Sa zadovoljstvom su lagali da bi zaštitili mog brata. Ali nikad nisu hteli da kažu istinu da bi zaštitili nas.

Ovo nije prvi put da čujemo da su medijima poturane informacije koje Megan Markl predstavljaju u lošem svetlu da bi imidž princa Vilijama bio bolji, ali je bez sumnja prvi put da Megan i Hari pričaju otvoreno o tome i da sami to tvrde.


U njihovoj dokumentarnoj seriji pojavljuje se i Lusi Frejzer, Meganina prijateljica, koja i sama veruje da iza svega stoji namera da se negativnim pričama o Marklovoj skrene pažnja s problema u životu naslednika.

- Meg je bila žrtveno jagnje. Tako su podržavali priče o njoj, bile one istinite ili ne, da bi izbegli plasiranje manje poželjnih članaka – kaže Lusi.

Ipak, nije u pitanju samo teorija Megan Markl i princa Harija, već njihova advokatica kaže da je svojim očima videla dokaze.

- To je bio pravi... rat protiv Megan. Videla sam dokaze da je bilo slanja mnogo negativnih informacija iz Palate, o Hariju i Megan, kako bi se ispunili nečiji planovi – dodaje njihova advokatica Dženi Afija. – Mogli ste da vidite kako će se to odigrati. Čim bi se na trenutak pojavila priča o nekome iz porodice, oni bi rekli: "To mora da nestane".

 

Komentari (0)
Loading