One su moje dve velike LJUBAVI: Olga Odanović otkrila TAJNU koju je čuvala godinama

Vesti 29.12.2022 07:45 0

Našu glumicu Olgu Odanović zapažena je u brojnim televizijskim ulogama, a posebno je zablistala u glavnoj ulozi serije “Radio Mileva”, koja prati tri generacije porodice Majstorović, a sada je više govorila o uspehu serije

One su moje dve velike LJUBAVI: Olga Odanović otkrila TAJNU koju je čuvala godinama

E stock

Na samom početku, glumica nije krila skromnost, pa je otkrila da nema nikakvih novogodišnjih želja.

- Ja sebi želje ne ispunjavam, želja više i nemam. Mojim dragim sugrađanima bih poželela da nam se vrati radost i osmeh, tada će sve biti lepše i bolje. Ljudi možda misle da to nije važno, ali to je za mene najvažnije, da imamo radosti – rekla je Ogla, a prenosi Objektiv.

Olga je za široke narodne mase otkrila da će biti i treće sezone “Radio Mileve”, te istakla da joj je cela ekipa serije prirasla k srcu.

- Ja bez svojih kolega u “Radio Milevi” ne bih postojala. Zaista sam zahvalna celoj ekipi, od kostima, šminke, mojih scenaca, direktora fotografiji, producenata… Zaista svi funkcionišemo kao jedna porodica – istakla je glumica.

Za koga se više vezala, za ćerku ili za unuku, Olga kaže:

- Za obe! Iako su seriji deluje kao da sam više na strani Sonje, Natalija mi je podjednako draga. One su moje dve velike ljubavi – objasnila je ona.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading