Ljubavna priča Serene Vilijams: Slučajno ga je upoznala u luksuznom HOTELU, a sve je počelo zbog jednog PACOVA

Vesti 29.12.2022 15:00 0

Serena Vilijams je dugo čekala ljubav svog života. Slučajno je upoznala Aleksisa Ohaniana

Ljubavna priča Serene Vilijams: Slučajno ga je upoznala u luksuznom HOTELU, a sve je počelo zbog jednog PACOVA

Printscreen/Instagram/serenawilliams

Kada su se prvi put sreli, desila se smešna stvar. Ljubavnici su svoju vezu skrivali dugi niz meseci, pa kada je teniserka objavila veridbu, fanovi nisu krili iznenađenje. Kako je prošao njihov prvi susret i kakvu je nezgodu milioner napravio kada je na Instagramu objavio prvu Sereninu fotografiju?

Kada su se Serena Vilijams i Aleksis Ohanian upoznali, on uopšte nije bio zainteresovan za tenis, a ona nije imala pojma da Reddit postoji ili da ga je on suosnivač. Njihov prvi susret bio je slučajan. Desilo se to 2015. godine u hotelu u Italiji.

„Bio sam na konferenciji u Rimu i ona je tamo igrala turnir. Popio sam malo previše crnog vina prethodne noći, prespavao sam let i propustio doručak. Ja sam ljubitelj kafe i ljubazni ljudi u hotelu su mi rekli „Ako ti zaista treba kafa, sedi napolju“. Seo sam za sto i otvorio svoj laptop, a onda je ovaj Australijanac za koji se ispostavilo da je njen pomoćnik rekao: „Hej druže, blizu tvog stola je pacov, treba da se pomeriš“. Rekao sam mu: "Hvala, ali ja sam iz Bruklina. Stalno viđam pacove, to zaista nije velika stvar." Kasnije sam saznao da su planirali da me se otarase da bi moj sto koristio za ostatak tima. Ali Serena se okrenula i upitala: "Zar se ne bojiš pacova?" Rekao sam, da ne (...) – priznao je Ohanian u emisiji The Late Show . Vilijams ga je pitala da li je bio na poslovnoj konferenciji i u kom svojstvu. Kada je čula da je on govornik, postavila je još pitanja i pozvala ga da sedne za njihov sto... „Ona je zanimljiva, ljupka, lepa žena“, pomislio je tada Ohanian. Međutim, nije razmišljao o započinjanju veze, jer je trenutak ranije raskinuo sa devojkom posle pet godina veze.

 

 

Kasnije istog dana, Serena Vilijams ga je pozvala na svoj meč. Aleksis Ohanian nikada ranije nije gledao teniski meč, ali je pristao da dođe. „Izgleda da sam postao ljubitelj tenisa“, napisao je tada na Instagramu, postavljajući fotografiju Serene Vilijams u akciji. Internet preduzetnik je znao toliko malo o tom sportu.

Njihov prvi dejt je bio ubrzo nakon toga. I to na veoma romantičnom mestu. U drugoj polovini maja 2015, Serena Vilijams je pozvala Aleksis Ohanian na svoj meč Otvorenog prvenstva Francuske da bi je video u dobroj formi. Preduzetnik je prihvatio poziv. „Mislio sam da čak i ako se ne vidim sa njom, ipak ću se lepo provesti u Parizu i imaću još bolju priču da ispričam svojim prijateljima iz detinjstva. Reći ću im: „Otišao sam u Pariz za vikend. Trebalo je da se nađem sa Serenom Vilijams, oduvala me je, ali tamo imam druge prijatelje i bilo nam je sjajno“, priseća se on u Vaniti Fair-u.

Pre početka turnira, Vilijams i Ohanian su šest sati šetali Parizom. Zajedno su otišli ​​u zoološki vrt, a kada je Aleksis kupio teniserki poslastice sa tezge sa slatkišima, bila je oduševljena.

Godine 2015. par je ćutao o njihovoj vezi. U aprilu 2016. Ohanian je već bio ubeđen da želi da se oženi teniserkom. „Osećao sam se kao da su se otvorila vrata za osobu koja me je naterala da poželim da budem najbolja verzija sebe“, rekao je kasnije za Vaniti Fair.

 

 

Preduzetnik je sve više počeo da se pojavljuje na mečevima Serene Vilijams. Teniserka je na društvenim mrežama ćutala o vezi. Ona je prvi put objavila fotografiju sa Ohanianom u avgustu 2016, ali je to bila fotografija snimljena sa velikom grupom prijatelja.

Prva fotografija za koju je Serena Vilijams pozirala samo sa Aleksisom Ohanian pojavila se na njenom profilu u novembru 2016. Bio je to kadar sa kostimirane zabave.

Aleksis Ohanian je 10. decembra 2016. zaprosio svoju voljenu. Učinio je to na istom mestu gde su se prvi put sreli - u luksuznom hotelu u Rimu. Teniserka se nije odmah pohvalila da se udaje. Ovu informaciju je podelila sa fanovima krajem decembra preko ... Reddita.

U januaru 2017, Serena Vilijams je osvojila Australijan open. Ulaskom na turnir već je znala da čeka bebu.

 

 

Aleksis Ohanian je odleteo u Australiju da navija za svoju voljenu. Dan uoči turnira teniserka mu je rekla da je trudna. Dala mu je papirnu kesu sa šest pozitivnih testova na trudnoću unutra.

U aprilu 2017. došao je trenutak kada su fanovi Serene Vilijams saznali da zvezda čeka dete. Teniserka je na Snepčetu postavila fotografiju za koju je pozirala u žutom kupaćem kostimu. Na fotografiji, koju je teniserka prokomentarisala u "Nedelji 20", jasno se video zaobljeni stomak sportistkinje. Selfi je brzo nestao iz aplikacije, ali je bilo dovoljno nekoliko trenutaka da se napravi snimak ekrana i tako je fotografija počela da kruži mrežom. Istog dana, menadžerka teniserke je potvrdila informaciju o njenoj trudnoći. „Zvanično mogu da kažem da Serena čeka bebu“, rekla je Keli Buš Novak medijima. Već tada je sportistkinja najavila da će se 2018. godine vratiti takmičenju na teren.

 

 

Nekoliko dana kasnije, Vilijamsova je na Instagramu objavila dirljivu poruku u kojem se obraća svom nerođenom detetu. „Drago moje dete. Dao si mi snagu za koju nisam znala da postoji. Zahvaljujući vama, naučila sam šta je zaista mir. Radujem se našem susretu. Jedva čekam da te vidim sledeće godine. Najviše od svega, presrećna sam što mogu sa tobom da podelim poziciju broj jedan na svetu“, napisala je Serena.

 

 

Serena Vilijams se 1. maja 2017. prvi put pojavila sa svojim voljenim Aleksisom Ohanianom na zabavi na kojoj su bili fotoreporteri. Par je otišao na godišnju Met Gala. Mlada i mladoženja su izgledali veoma srećni.

Početkom juna 2017. fanovi su saznali pol nerođenog deteta Serene Vilijams. Igrom slučaja, njena starija sestra se "izlanula". Posle utakmice tokom Otvorenog prvenstva Francuske, Venus Vilijams razgovarala je sa novinarom Eurosporta. „Zvaće me omiljenom tetkom“, rekla je spontano. Tada je postalo jasno da Serena čeka ćerku.

Serena Vilijams je izgledala prelepo dok je bila trudna. Čak je odlučila da napravi jedinstveno fotografisanje.

Serena Vilijams i Aleksis Ohanian su 1. septembra 2017. dobili ćerkicu. Informacija se brzo proširila medijima. Porođaj je obavljen u bolnici u Vest Palm Biču na Floridi. Kada je teniserka stigla do objekta, specijalno za nju je zatvoren celo odeljenje. Ponosna majka je tek manje od dve nedelje kasnije podelila fotografiju sa ćerkom i otkrila da se devojčica zove Aleksis Olimpija.

 

 

Tek posle nekoliko meseci u intervjuu za „Vog” Serena Vilijams je odlučila da progovori o komplikovanom porođaju i drami koju je doživela prvih dana nakon rođenja ćerke. Prvi težak trenutak za teniserku bio je opasan pad fetalnog otkucaja srca tokom porođaja. Konačno, carskim rezom je rođena Aleksis Olimpija. Tada je Serena Vilijams doživela još jednu noćnu moru, njen život je bio u opasnosti. Dan nakon porođaja Amerikanka je imala problema sa disanjem. Komplikacije je izazvala tromboza, sa kojom se borila godinama. CT skeniranje je pokazalo nekoliko malih krvnih ugrušaka u plućima. Tu nije bio kraj tegobama, jer je intenzivan kašalj doveo do toga da teniserka otvori ranu posle carskog reza. Po povratku iz bolnice, Vilijams je provela više od mesec dana u krevetu. Ovo je bilo povezano sa rastućom frustracijom zbog zavisnosti od drugih. Na sreću, mogla je da računa na podršku svog voljenog.

 

 

Aleksis Olimpija je odmah ukrala srca svojih roditelja koji su ... čak napravili njen Instagram profil! Danas nalog na kojem Serena i njen muž objavljuju fotografije svoje ćerke ima 650.000 pratilaca. 

 

 

Serena Vilijams nije krila da namerava da se uda ubrzo nakon porođaja, ali je želela da zadrži detalje u tajnosti.

16. novembra 2017. teniserka se udala. Kako su tada preneli strani mediji, ceremonija je održana u Centru moderne umetnosti u Nju Orleansu, iznajmljenom za tu priliku. Rečeno je da je par potrošio više od milion dolara na organizaciju venčanja. Na zabavi su se pojavile mnoge zvezde, među kojima su Kim Kardašijan, Eva Longorija, Karolin Voznijacki, Bijonse, Džej Zi i glavna urednica američkog „Voga” Ana Vintur. Gostima je bilo zabranjeno da unose mobilne telefone kako se ne bi slikali i ne bi objavljivali na društvenim mrežama.

Serena Vilijams je za svoje venčanje nosila haljinu koju je dizajnirala Sara Barton iz Alekander McKueena. Teniserka je te večeri nosila još dve kreacije modne kuće Versaće - dugu haljinu od perli i kratku sa perjem. Nakon venčanja, ljubavnici su zajedno sa ćerkom otišli ​​na medeni mesec. Za mesto za odmor izabrali su Bahame.

Serena Vilijams je jednom priznala da čak i ako ste bogati, slavni i ludo zaljubljeni, brak nije lak. Teniserka je naglasila da na vezi mora da se radi.

"Naučila sam da je ljubav neverovatan osećaj. A ako imate priliku da to osetite, to je nešto posebno", rekla je ona. Takođe je naglasila da je odanost veoma važna u braku.

U maju 2021, Aleksis Ohanian se pohvalio fanovima da je ponovo posetio mesto gde je upoznao ljubav svog života. „Svakog jutra ovde u Rimu, vraćam se na mesto gde mi se život zauvek promenio da popijem šoljicu kafe, kao što sam to uradio tog jutra. Sada sa sobom imam trogodišnju devojčicu koja mi je sve. Život je neočekivan i lep", napisao je on na Instagramu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading