Ona je ćerka Mirjane Bobić Mojsilović: Mila je kao beba ostala bez oca, nije krenula majčinim stopama a evo kako izgleda i čime se bavi

Vesti 03.11.2021 11:04 0

Iako nije pošla putem svoje majke u smislu karijere, Mila je danas izuzetno uspešna i radi na jednom fakultetu u Beogradu

Ona je ćerka Mirjane Bobić Mojsilović: Mila je kao beba ostala bez oca, nije krenula majčinim stopama a evo kako izgleda i čime se bavi

Printscreen/Instagram

Jedna od naših najpoznatiji novinarki i književnica jeste Mirjana Bobić Mojsilović o kojoj javnost podosta zna, ali retko ko zna da Mirjana ima ćerku koja je neverovatna lepotica.

Prvi muž bio je NARKOMAN, drugi joj pravio PROBLEME: Ona je velika JUGOSLOVENSKA pevačica, a život je nije mazio - znate li o kome je reč?

Malo šta se zna o njenoj naslednici, Mili (32) koja gradi svoju karijeru i ne eksponira se u javnosti. Međutim, javnosti je poznatno da je još kao beba od godinu dana ostala bez oca, dobro poznatog lekara Ljubomira Mojsilovića.

 

Pored toga što je završila osnovne studije na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, Mila je takođe provela i godinu dana na francuskom Univerzitetu, L’ENSA Paris-Val de Seine, a već pet godina radi kao asistent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu.

Što se tiče Milinog ljubavnog života, u julu ove godine na Instagramu je objavila radosne vesti - to jest fotografiju na kojoj pozira sa vereničkim prstenom! Kroz njene objave, možemo da zaključimo da se već neko vreme zabavlja sa izabranikom Ivanom koji drži koktel bar u presonici.

 

Osim objava na Instagramu i Fejsbuku malo toga se zna o misterioznoj Mili, međutim, njena majka je u par navrata otkrila po neki detalj o njenom odrastanju.

- Bilo je teško, ali bilo je i lepo, ja sam uradila sve, uz pomoć moje mame i mojih sestara, da moja ćerka ima srećno detinjstvo i da poraste u jednu normalnu, pametnu devojku. Danas ja nju vrlo često pitam za savet jer je na mnoge teme pametnija od mene - izjavila je 2014. Mirjana za "Prvu".

Komentari (0)
Loading