Novogodišnja čestitka čuvenog kuvara, RAZBESNELA je sve: Nekada bio omiljen a sada samo pljušte UVREDE!

Vesti 01.01.2023 11:24 0

Njegovo kulinarsko umeće donelo mu je 50 miliona pratilaca na Instagramu od 2017. godine, ali sada je uspehu došao kraj

Novogodišnja čestitka čuvenog kuvara, RAZBESNELA je sve: Nekada bio omiljen a sada samo pljušte  UVREDE!

Printscreen/Instagram

Nusret Gokče, poznatiji kao Salt Bae, traži novog kuvara za njegov raskošni londonski restora, a čuveni pokret nakon što iseče biftek, on ga soli tako što ruku savije u laktu, pa so pada niz čitavu njegovu podlatkicu, sve do mesa, doneo mu je slavu i milione.

Procenjuje se da je njegovo bogatstvo sada oko 51 milion evra, ima više od 15 restorana u svetskim gradovima, uključujući Dubai, Majami, London... Ipak, neprestano šokira javnost: poznato je da su cene u njegovim restoranima basnoslovne, a u poslednje vreme je na meti kritika zbog neprikladnog ponašanja na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Sada, prvog dana nove godine, Nusret je ponovo zahuktao situaciju. Snimio je novogodišnju čestitku, postavio je na Instagram i prozivke su opet počele. Kuvar je do sada komunicirao sa ljudima tako što je pravio grimase i govorio "Vau", pa su pratioci istakli da po prvi put čuju kako govori, kao i da im se nimalo ne dopada.

- Zdravo svima. Jako sam ponosan na samog sebe zato što smo uspeli. Naša najbolja godina bila je 2022. Nadam se da će 2023. godina biti isto naša najbolja godina. Želim svima najbolje. Srećna Nova godina. Jako sam srećan zbog svih vas. Dobrodošla 2023. godino. Spremni smo, čekamo te - poručio je kuvar, a onda su mnogi istakli kako loše govori engleski.

"Nisam znao da on može da govori", "Nakon ovog govora svi su napustili zemlju", "Sada razumem zašto nikada ne govori", "Čoveče, drži se radije kuhinje", "Ovo je prvi put da mu čujem glas i iznenađen sam", "Ovo je kao da čujem Mister Bina da govori prvi put", "Čovek je konačno progovorio", "Što on to govori? Ko je njega učio engleski?", "Šokiran sam koliko loše govori engleski", "Što ga više slušam, to mi više ide na živce", samo su to neki od komentara ispod Nusretove čestitke.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading