Jedina fotografija Nade Macure iz mladosti: Danas je najpoznatija doktorka u Srbiji, a pitanje je da li bismo je prepoznali iz mlađih dana

Vesti 04.01.2023 18:00 0

Danas je najpoznatija doktorka u Srbiji

Jedina fotografija Nade Macure iz mladosti: Danas je najpoznatija doktorka u Srbiji, a pitanje je da li bismo je prepoznali iz mlađih dana

Printscreen/Instagram

 

Nada Macura je doktorka koja se godinama uključivala iz Hitne pomoći u TV program kako bi nas obaveštavala o dešavanjima tokom noći, ali ono po čemu je svi pamtimo je njen savet da se "slojevito oblačimo". Njeni saveti o očuvanju zdravlja su korisni, govorila je kako da se obučemo shodno vremenskim prilikama, šta da jedemo i pijemo kako bismo sačuvali zdravlje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Kada kažemo dr Nada Macura, svi znamo o kome se radi ali je pitanje da li bismo je prepoznali da smo videli njenu fotografiju iz mladosti. Izgledala je dosta drugačije.

Takva fotografija se pojavila na društvenim mrežama.

Inače, dokorka, koja je radila kao portparolka hitne pomoći, po struci je kardiološkinja. 

Nakon što se 2018. godine zvanično penzionisala u hitnoj pomoći, dobila je stalni angažman na jednoj televiziji. Dobitnica je nekoliko značajnih nagrada i priznanja.

Najpoznatja je po svojim savetima gledaocima o tome kako da se obuku, šta da jedu i piju tokom letnjih ili zimskih meseci, te kako da se ophode prema svom celokupnom zdravlju.

I tako smo vremenom svi čuli za čuvenu doktorku Nadu Macuru i njene savete o slojevitom oblačenju i sprečavanju dehidracije, dok je ona postala najpoznatija doktorka u Srbiji.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading