Klint Istvud odbija da prizna koliko dece STVARNO ima: Prvu ćerku je dao na usvajanje, u porodilište došao samo zbog jednog deteta, a zbog afera ima "punu kuću"

Vesti 04.11.2021 08:58 0

Glumac Klint Istvud više puta je odbijao da potvrdi tačan broj dece koju je priznao kao svoju, ali spekuliše se da Klint ima osmoro dece sa šest žena

Klint Istvud odbija da prizna koliko dece STVARNO ima: Prvu ćerku je dao na usvajanje, u porodilište došao samo zbog jednog deteta, a zbog afera ima "punu kuću"

Foto: AP

Glumca, reditelja i producenta često nazivaju “ikonom muškosti”. Bio je u intimnim vezama sa najmanje šest različitih žena, od kojih su sve s njim rodile najmanje po jedno dete.

Međutim, Istvud je uvek odbijao da odgovori na pitanje koliko dece tačno ima, a mnogi veruju da to radi kako bi sačuvao svoju privatnost.

Sva njegova deca su odrasla da bi postala uspešna i navodno imaju jaku vezu sa glumcem. Klint trenutno nije oženjen, ali iza sebe ima dva duga braka. Ranije je bio oženjen sa Megi Džonson, skoro 31 godinu, i sa Dinom Ruiz sa kojom je bio u bračnoj zajednici 18 godina.

Lori Marej

Lori Marej je njegova prva ćerka koja je po rođenju data na usvajanje. Ime njene majke nikada nije objavljeno u javnosti, a ona je navodno bila dete afere koju je Klint imao dok je još izlazio sa Megi Džonson.

Klint navodno nije znao ništa o Lori sve dok nije pokušala da pronađe svoje biološke roditelje pre otprilike 30 godina. Od tada je postala deo njegove porodice. 

Kajl Istvud

Kajl Istvud je bio Klintov sin koju je dobio sa prvom ženom u maju 1968. godine. On je danas basista i priznaje da je njegova inspiracija da svira instrument došla iz očeve ljubavi prema džezu.

 

Alison Istvud

Klint je sa Megi takođe dobio i ćerkicu Alison, koja je kao i njen stariji brat rođena u maju, ali 1972. godine.

 

Ona je od malih nogu uplovila u glumačke vode i sa samo sedam godina igrala je jednu od glavnih uloga u dečijem filmu “Bronko Bili” (1980), a poslednji put smo je gledali u filmu "The Mule", 2018. godine gde je zajedno sa slavnim ocem igrala u ovoj dobro ocenjenoj krimi-drami.

Skot Istvud

Možda najpoznatiji od sve Klintove dece trenutno, Skot je rođen kao Skot Klinton Rivs 21. marta 1986.

 

Nakon što je konačno počeo da radi sa svojim ocem u filmu “Gran Torino” (2008) kao Trei, Skot je promenio svoje umetničko ime u Skot Istvud iz Skota Rivsa, što je učinilo čuda za njegovu karijeru.

Nastavio je da dobija uloge u filmovima “Najduža vožnja” (2015); “Snouden” (2016); “Odred samoubica” (2016) i “Sudbina besnih” (2017).

Ketrin Istvud

Ketrin En Rivs, je Skotova mlađa sestra koja je takođe promenila svoje prezime u Istvud i time obezbedila sebi mnoge uloge u različitim filmovima. Rođena 2. marta 1988. godine a karijeru je započela pošto se pojavila u filmu “Jersey Boys” koji je režirao njen slavni otac.

Kimber Istvud

Dok je bio u braku sa prvom ženom, Klint je takođe imao aferu sa Kimberinom majkom, koja je bila kaskaderka i plesačica - a za njihovu ćerku niko nije znao sve do 1989. godine!

 

Ona je danas šminkerka.

Frančeska Istvud

Frančeska je rođena 7. avgusta 1993. godine, dete je Frensis Fišer i Klinta Istvuda, koji su oboje imali aferu pre nego što su zajedno glumili u filmu “Neoprostivo”.

 

Međutim, da je Frančeska Klintova omiljena ćerka svedoči i činjenica da je glumac došao u porodilište i bio uz Frensis dok se porađala.

Morgan Istvud

Klintovo poslednje poznato dete je Morgan Istvud, koju je dobio sa svojom drugom ženom Dinom Ruiz.

 

Rođena 12. decembra 1996. godine, takođe je imala glavne uloge u nekoliko filmova svog oca, uključujući “Million Dollar Baby” (2004) i “Richard Jewell” (2019).

Komentari (0)
Loading