Razvodi se glumac Momčilo Otašević? Dugo su kružili tračevi da je njihovoj ljubavi kraj, supruga Jelena konačno sve objasnila

J.V. Vesti 08.02.2024 11:34 1

Poznati glumac Momčilo Otašević i njegova supruga Jelena Perčin, hrvatska glumica, rešili su da stave tačku na svoj brak nakon pet godina ljubavi i dvoje dece.

Razvodi se glumac Momčilo Otašević? Dugo su kružili tračevi da je njihovoj ljubavi kraj, supruga Jelena konačno sve objasnila

Pritntscreen/Youtube/Uranak K1

Jeleni je ovo bio drugi brak, a iako se već neko vreme šuškalo o navodnom rastanku, glumica je tek sad potvrdila glasine.

- Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju pa neću ni o raskidu. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna zbog dece. Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom celi život i jako se dobro poznajemo i verujemo jedni drugima - rekla je ona za Gloria.hr, pa potom dodala kako ovu odluku nije donela slučajno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

 

- Svi su znali da odluku nisam donela slučajno. Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila.

 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Rade
08.01.2023 14:01

Čoveka ne zanimaju ni deca ni predivna žena. jednostavno, čovek je druge orijentacije 😂😇🤣