Glumac bukvalno gori, TRBUŠNJACI samo sevaju: Kada smo videle Breda Pita BEZ MAJICE, samo što se nismo ONESVESTILE

Vesti 06.01.2023 15:55 0

Bred Pit je kao vino - kako godine prolaze, on izgleda sve bolje

Bred Pit

Shutterstock

Bred Pit je bez ikakvih dilema jedan od najvećih zavodnika Holivuda. Verovatno više ni on sam ne može da popamti sve svoje veze, a među najpoznatijim ljubavima slavnog glumca su Emili Ratajkovski, Gvinet Paltrou, Dženifer Aniston, kao i Anđelina Džoli, sa kojom je do nedavno zbog razvoda punio novinske stupce.

Brojne obožavateljke širom sveta Bred je opet razočarao, pošto je sada izgleda i definitvno potvrđeno da ima novu devojku. U pitanju je Ines De Ramon, sa kojom su ga paparaci uhvatili na bazenu u Meksiku.

Oni su bili zajedno za Bredov rođendan, koji je bio 18. decembra, proveli su "u paketu" novogodišnje praznike, a sada su svratili i na odmor do Meksika. Sve to govori da njihova romasna postaje veoma ozbiljna.

Dok su se sunčali u Meksiku, Bred je uslikan bez majice i te fotografije su za tili čas preplavile sve svetske medije. Poznati glumac, koji je nedavno napunio 59 godina, je pokazao više nego zavidne mišiće za jednu osobu koja će uskoro zakoračiti u sedmu deceniju života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @farandulanews

 

U komentarima na ove fotke na društvenim mrežama brojne obožavateljke su izrazile oduševljenje glumčevim izgledom u tim godinama, ali i konstatovale da je Bred kao vino - što stariji, to bolji.

Međutim, ono što će ih teško obradovati su informacije koje su od osoba bliskih Pitu procurile u medije. Naime, čini se da se holivudski šmeker ovog puta ozbiljno zaljubio.

- Bredu se stvarno sviđa Ines. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Ona je jako draga. Ines je slatka, zabavna i energična. Ona je sjajna osoba. Bred voli da provodi vreme sa njom - rekao je taj izvor za strane medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

 

Ines radi kao šefica veleprodaje u firmi "Anita Jewelry", koja je poznata po tome što Kortni Kardašijan, Hejli Biber i mnoge druge poznae ličnosti kupuju kod njih.

Takođe, Bred nije prvi holivudski superstar čije srce je ukrala zanosna Ines, pošto je poznato da je bila u braku sa Pol Veslijem. Ipak, posle kratkog i turbulentnog braka sa zvezdom "Vampirskih dnevnika" u koji je uplovili 2019. godine, ovaj par se razveo.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading