Princ Hari progovorio o tragediji princeze Dajane i zgranuo SVET: Nisam smeo nikome da kažem, pomislili bi da sam LUD

Vesti 08.01.2023 11:30 0

Niko nije očekivao ove detalje. Pokojna Diana zauzima značajno mesto u životu svog mlađeg sina princa Harija

Princ Hari progovorio o tragediji princeze Dajane i zgranuo SVET: Nisam smeo nikome da kažem, pomislili bi da sam LUD

Tanjug/Ap

Memoari princa Harija, vojvode od Saseksa, "Rezerva", biće u prodaji u knjižarama sledeće nedelje, ali je već objavljen u Španiju, dajući svetu da rano zaviri u informacije koje je sin kralja Čarlsa III želeo da otkrije.

Najintrigantnije otkriće princa Hari, mlađeg brata princa Vilijama, u vezi sa njegovim odnosom sa kraljevskom porodicom i kako se osećao kao njen član, jeste da je nekada mislio da mu je majka još uvek živa.

Kada je princ Hari imao samo 12 godina kada je princeza Dajana umrla u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine, verovao je da je Dajana smislila plan za početak novog života.

Hari piše da su on i Vilijam posetili mesto nesreće u pokušaju da utvrde kako je njihova majka preminula. U vreme katastrofe, prinčevi su boravili u Škotskoj sa kraljicom Elizabetom, a mali Hari je našao utehu u saznanju da mu je majka još živa dok je bio sam i šokiran u zamku Balmoral.

Potez princeze DAJANE promenio je ZAUVEK kraljevska venčanja: Nije želela da izgovori JEDNU REČ, a isto su uradile Kejt i Megan

– Nisam imao šta drugo da radim osim da lutam po zamku i pričam sam sa sobom, pa sam došao do sumnje koja je potom postala čvrsto uverenje. Sve je to bio trik. Ali prvi put trik nisu izvodili ljudi oko mene niti štampa, već mama. Njen život je bio očajan, bila je proganjana, mučena, o njoj su lagali, ona je lagala. Zato je inscenirala nesreću kao diverziju i pobegla – piše princ Hari.

Princ Hari PRVI PUT optužio oca i brata da su ga IZDALI: "Svaki put kad smo Megan i ja hteli da im priđemo, podmetali su nam LAŽNE priče"

Nakon što se vratio u školu, morao je da pošalje poslednje pismo svojoj majci. Kako je rekao, želeo je da odbije to jer je bio siguran da je princeza Dajana još uvek živa, ali se uzdržao da to sa nekim podeli iz straha da će „pomisliti da je lud“.

Kada je Dajana preminula u 36. godini, poginuli su i njen dečko Dodi al-Fajed — koga Hari u knjizi naziva „maminim novim prijateljem“ — i njen vozač Henri Pol. Trevor Ris-Džons, Dajanin telohranitelj, bio je jedini preživeli.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading