Ovo su bivši partneri Kejt Midlton? Jedan od njih izgleda kao... princ Vilijam

Vesti 09.01.2023 12:15 0

Kejt Midlton danas puni 41 godinu. Supruga princa Vilijama trenutno je jedna od najpopularnijih aristokrata, čiji rad i stil cene obožavaoci monarhije i van Velike Britanije

Ovo su bivši partneri Kejt Midlton? Jedan od njih izgleda kao... princ Vilijam

Tanjug/Ap

Ali zamalo joj je nedostajalo da gospođica Midlton ne postane princeza od Velsa. Pre nego što je budućem kralju rekla „da“, zabavljala se i sa drugim muškarcima. Ko su bili bivši momci Kejt Midlton?

Kejt Midlton je nesumnjivo jedna od najomiljenijih članova britanske kraljevske porodice danas. Njeni počeci su bili teški. Veliko interesovanje štampe i (za razliku od izgleda) nedostatak naklonosti nekih članova suda značili su da je gospođica Midlton morala da pređe dug put. Od ismejavanja „Vejti Kejti” postala je princeza od Velsa, koju mnogi Britanci vole da vide u ulozi „Kraljice supruge”. 41-godišnja Kejt ostaje uz muža, kombinujući brojne kraljevske dužnosti sa podizanjem troje dece.

 

„Princ Vilijam je tražio normalnost i to je bilo ono što je Kejt takođe trebalo. Sanjala je da provodi mirne večeri sa prijateljima i voljenim ljudima. Više joj nisu bile potrebne zabave. Tako je polako počela da se zaljubljuje u svog budućeg muža. Prijateljstvo se pretvorilo u nešto više.“ – rekla je Kejt Nikol, ekspert za britansku kraljevsku porodicu.

Međutim, život u kraljevskoj porodici nije tako „običan“ kako bi izgledalo. Kejt Midlton je stalno u centru pažnje. I ponašanje vojvotkinje i njeni modni izbori i dalje se komentarišu u štampi. Tokom godina, međutim, Kejt se etablirala kao „ikona stila”.

Da li ste se ikada zapitali kako bi izgledao život Kejt Midlton da nije upoznala svog princa? Priča se da vojvotkinja voli život na selu. Tako da možemo sumnjati da bi živela u vili koja liči na Anmer Hol, Kejt i Vilijamovo imanje u Norfolku.

 

 

Pre braka, Kejt Midlton je radila u industriji odeće, a takođe je i kao fotograf radila za kompaniju svojih roditelja, Parti Pieces. Ali nije morala da brine o novcu. Procenjuje se da Midltonovi imaju neto vrednost od oko 30 miliona funti. Šta je sa njenim ljubavnim životom?

Kejt Midlton je navodno bila uspešna sa muškarcima, ali nije bila uporna i zaljubljena. "Bila je stidljiva", rekao je jedan od prijatelja princa Vilijama za Mejl on Sandej.

"Mnogi momci su je smatrali privlačnom, ali kada bi joj prišli, uvek je bila veoma stidljiva", dodao je.

Kejt Midlton je imala 23 godine kada je shvatila da ona i Vilijam (bivši njen prijatelj i cimer) imaju osećanja jedno prema drugom. 

Hari Blejklok

Prema izveštajima britanske štampe, prva ljubav Kejt Midlton bio je Hari Blejklok. Buduća princeza od Velsa svakodnevno je prolazila pored njega hodnicima srednje škole Marlboro koledža u Viltširu. Zgodni kapiten školskog hokejaškog tima navodno je ostavio gospođicu Midlton slomljenog srca. Međutim, brzo ga je izbacila iz glave i otišla u Firencu na godinu dana (između srednje škole i fakulteta).

Vilem Marks

 

 

Očigledno je, međutim, upravo Vilem Marks bio Kejtin „prvi zvanični“ dečko, što smo, između ostalih, mogli da pročitamo u The Telegraphu. Upoznali su se još u srednjoj školi (Marlboro koledž), ali su vremenom otkrili da su bolji prijatelji nego partneri. Oni su se sporazumno rastali. Vilem Marks je čak bio pozvan na venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama.

Vilem Marks je poznat u Velikoj Britaniji. Nakon koledža (nastava na Oksfordskom univerzitetu i novinarstvo na NIU), uspešno je počeo da radi kao reporter za CNBC . „U svom materijalu pokušavam da se fokusiram na ljudska prava, verske sukobe, degradaciju životne sredine i finansijske prevare... “, naglasio je on na svojoj veb stranici.

Vilem Marks je osam godina u braku sa italijanskom TV voditeljkom Džoanom Botom. Par ima sina Dijega.

Henri Ropner

 

 

Henri Ropner je kratka epizoda u Kejtinom životu. Vojvotkinja se sa njim srela odmah nakon rastanka sa princom Vilijamom 2007. Štaviše, dobro poznavali sa Iton koledža. Gospođica Midlton je navodno odustala od daljeg poznanstva nakon četiri sastanka sa milionerom (njegovo bogatstvo se procenjuje na preko 33 miliona funti) . A Henri Ropner? Ubrzo je upoznao Natašu Sinkler, koja mu je i dalje supruga. Par ima dvoje dece.

Rupert Finč 

Ovo su bivši partneri Kejt Midlton? Jedan od njih izgleda kao... princ Vilijam

Profimedia

 

Rupert Finč je sada ugledni advokat koji stvara karijeru u Londonu. Specijalizovao se za privredno pravo i pravo intelektualne svojine. Njegova supruga bila je aristokrata Ladi Natasha Rufus Isaacs. Na venčanju nije nedostajalo zvezda, uključujući princeze Eugeniu i Beatrice (navodno su pozivnice dobili i Kejt i Vilijam). Par zajedno podiže troje dece. Gospođa Finč je vlasnica modnog brenda "Beulah London", koji u Indiji pruža zaposlenje ženama koje su isključene sa tržišta rada. Kreacije ove kompanije u svojoj garderobi ima i Kejt Midlton. U jednom od njih pojavila se u septembru 2020.

Kada su se Kejt Midlton i Rupert Finč rastali, princ Vilijam je sa sigurnošću mogao da prizna da oseća "nešto više" prema svojoj prijateljici. 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading