Ostavili su je jer NIJE mogla da ima DECU: Doživela je NAJVEĆU bol, otkrila da boluje od teške bolesti i oprostila se od fanova

Vesti 11.01.2023 12:40 0

Slavna pevačica Džesi Džej konačno je trudna, a na Instagramu je podelila i kako podnosi drugo stanje.

Ostavili su je jer NIJE mogla da ima DECU: Doživela je NAJVEĆU bol, otkrila da boluje od teške bolesti i oprostila se od fanova

Printscreen/ Instagram

Jedna od najtalentovanijih pevačica današnjice konačno će se ostvariti u ulozi majke, a poznato je to jako želela. Džesi Džej je pre dva dana podelila da čeka svoje prvo dete sa partnerom kojeg krije od javnosti.

- Tako sam srećna i prestravljena što konačno ovo delim. Molim vas budite nežni prema meni. Iskreno, vaša devojka samo želi da ružno plače u javnosti u kombinezonu dok jede kisele krastavce prelivene čokoladom, bez pitanja - napisala je na Instagramu pored fotografije pozitivnog testa na trudnoću.

Naravno, pozitivni komentari nisu izostali i poruke podrške. Džesi je odmah potom objavila još jedan video i otkrila da prvo tromesečje nije bilo nimalo lako.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

- Upozorili su me da prvo tromesečje može biti naporno. Ne mogu vam opisati koliko se loše osećam - napisala je pevačica u snimku na kojem se može videti kako plače u krevetu i više puta povraća.

Džesi Džej, koja na Instagramu ima više od 12 miliona pratilaca, dobila je mnogo ohrabrujućih komentara ispod objave.

"Prvo tromesečje je najgore, drugo je, srećom, mnogo lakše", "Saosećam, sećam se kako je bilo bolno, ali dolazak bebe sve zaseni", "To je ono što volim kod tebe, šta god da se dešava u tvom životu deliš sa nama", "Nadam se da će brzo proći", nastavili su se komentari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

Podsetimo, Džesi Džej je prošle godine otkrila da je izgubila bebu.

- Juče sam se šalila sa drugaricom, kako ću da pevam u Los Anđelesu a da ne kažem svima da sam trudna? Ali juče po podne, otišla sam na treći ultrazvuk i saznala da više nema otkucaja srca. Nemam kontrolu nad svojim emocijama trenutno. Možda će mi biti žao što sam ovo podelila s vama, možda neće, ne znam - napisala je ona.

Na sve to, pevačica je podelila i mučnu borbu sa endometriozom, kao i sa Meinerovom bolesti, zbog čega je morala da se oprosti od fanova i ugasi mreže. Inače, u vreme kada je saznala da ima endometriozu, pokušavala je da se ostvari u ulozi majke sa tadašnjim dečkom, glumcem Čeningom Tejtumom, međutim, nakon spoznaje, on ju je ostavio, što ju je dodatno slomilo, a ovaj potez razočarao je mnoge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

Nakon njega uplovila je u vezu sa koreografom Maksom Pamom, ali je i ova veza pukla nakon što je doživela spontani pobačaj. Srećom, Džesi je danas u srećnoj i stabilnoj vezi sa dansko-izaelskim košarkašem Čananom Kolmanom. Par je prvi put snimljen kako se ljubi i grli u Los Anđelesu.

Džesi Džej se vratila nastupima nakon pauze, a sada ima glavni cilj da se ostvari kao majka. Da je srećno zaljubljena moglo se i naslutiti po jednoj objavi na Instagramu.

- Kada bih se ponovo rodila, našla bih te ranije da te mogu voleti duže – tada je napisala. Nema sumnje da joj je košarkaš prava podrška.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading