Pamela Anderson snimila DOKUMENTARAC: Izgleda potpuno DRUGAČIJE, nikada je ne biste prepoznali, od nje je samo GLAS ostao (VIDEO)

Vesti 11.01.2023 19:30 0

Pamela Anderson će uskoro objaviti dokumentarac o svom životu na Netflik-u, a trejler je već objavljen

Pamela Anderson snimila DOKUMENTARAC: Izgleda potpuno DRUGAČIJE, nikada je ne biste prepoznali, od nje je samo GLAS ostao (VIDEO)

Tanjug/Ap

Pamela priča svoju priču u prvom licu za Netflik produkciju pod nazivom "Pamela, a Love Story" (Pamela, ljubavna priča), koja će nesumnjivo biti hit među njenim fanovima, pokazujući njenu fizičku transformaciju od 90-ih do sada.

Dokumentarac će biti objavljen 31. januara, istog dana kada će biti objavljena knjiga.

„Sinoć uopšte nisam spavala“, uvodna je fraza koju Pamela kaže na početku trejlera, uz nekoliko slika kako se greje pored kamina.

Dokumentarac takođe priča o neprijatnim trenucima, na primer kada je morala da se suoči sa pažnjom javnosti kada je snimila snimak seksa sa svojim prvim mužem Tomom Lijem .

Mini serja o njima dvoma je takođe snimljena.

Kako je ovo uticalo na nju

Pamela u trejleru otkriva svoja osećanja i emocije kada je ova mini serija snimljena i strah od njenog izlaska u javnost.

„Pokušala sam da izbacim taj trenutak iz svog života“, izjavila je Pamela Anderson .

Takođe je napomenula da se tokom svoje karijere nije osećala "poštovanom" u javnosti, i to je nešto što joj je uzelo danak tokom ovog vremena. Takođe u trejleru možete čuti kako Pamela govori kako je nastavila dalje nakon tog trenutka.

"Morala sam da napravim karijeru od delova koji su mi ostali, ali nisam bila devojka u nevolji. Prošla sam kroz neke veoma teške situacije i sve sam ih prevazišla", objasnila je ona.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading