Sa 17 godina je bila na vrhuncu popularnosti: Poznatoj glumici se sada telo deformisalo, a snimak nervnog sloma potresao je ceo svet (VIDEO)

Vesti 12.01.2023 12:25 0

Miša Barton je bila jako mlada kada je postala popularna, a po svemu sudeći nije umela da se nosi sa slavom

Sa 17 godina je bila na vrhuncu popularnosti: Poznatoj glumici se sada telo deformisalo, a snimak nervnog sloma potresao je ceo svet (VIDEO)

Profimedia

Glumicu Mišu Barton domaća i svetska publika najviše pamti po ulozi Marise Kuper u hit tinejdžerskoj seriji "The O.C." Međutim, ako je pamtite kao krhku Marisu, možda ćete biti iznenađeni njenom drastičnom transformacijom, a na 36-godišnjoj glumici jasno je vidljiv danak slave koja je došla prerano.


Iako je ranije imala uloge u filmovima kao što su "Notting Hill" i "Šesto čulo", njena uloga u seriji O.C. lansirala ju je i od nje napravila zvezdu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mischabarton (@theocmischa)

 

Serija je počela da se emituje 2003. godine, ali je njena popularnost trajala samo tri godine, nakon čega je njen lik izbačen, a Mišina karijera, kao i njen život, krenuli su nizbrdo.

Sa 17 godina je bila na vrhuncu popularnosti: Poznatoj glumici se sada telo deformisalo, a snimak nervnog sloma potresao je ceo svet (VIDEO)

Profimedia

 

Inače, Miša je svetsku slavu stekla sa samo 17 godina, pa je jasno da nije bila dovoljno zrela i psihički snažna da se nosi sa svime što je takva popularnost donela. Nakon popularne serije, nijedan od projekata u kojima se pojavila nije bio dovoljno dobar... Osim toga, izgradila je imidž devojke koja se preterano zabavlja. Naime, ona je 2007. godine uhapšena kada je policija pronašla marihuanu i količinu alkohola u njenoj krvi veću od zakonske granice.

Dve godine kasnije završila je na prinudnoj hospitalizaciji u psihijatrijskoj bolnici, a o tome je govorila u intervjuu za britanski Gardijan 2021. godine. „Kada sam imala taj slom, to je bilo oko predstave koju sam pokušavala da započnem, i bila sam primorana da budem u gomili različitih situacija u kojima nisam želela da budem, i tako su stvari zakuvale i dobile oblik. I sledeće što znate je da ste udarili u zid. Stvari mogu da se dese veoma brzo, preko noći, ako ste pod tolikim stresom", rekla je Miša.

Nažalost, to nije bilo njeno jedino iskustvo ovog tipa. U januaru 2017. njene fanove šokirale su fotografije njenog psihičkog sloma pred komšijama, nakon čega je ponovo završila u psihijatrijskoj ustanovi.

 


Tada su je primetile komšije, obučenu samo u košulju, kako visi na dvorišnoj ogradi i vrišti da joj je majka veštica, a spomenula je i smak sveta. "O moj Bože, gotovo je! Osećam to!", vikala je tada. Komšije su pozvale policiju zbog mogućeg predoziranja, a Miša je dobrovoljno odlučila da ode u bolnicu. Ona je u pomenutom intervjuu rekla da se to dogodilo jer joj je njen tim dao na lekove kako bi mogla da nastavi sa radom.

 

 


Poslednjih godina, uprkos tome što je prošla kroz odvikavanje, više puta je viđena da pije, ali izgleda da joj je mnogo bolje i da je okrenula novi list u životu. Međutim, posledice koje su na njeno telo ostavile godine konzumiranja alkohola i opijata su veoma vidljive.

 
Komentari (0)
Loading