Isplivala velika porodična TAJNA Džulije Roberts: Ispostavilo se da glumica uopšte NE ZNA ko je njena porodica, ovo je totalno SLOMILO

Vesti 14.01.2023 20:30 0

Holivudska super zvezda Džulija Roberts bila je sigurna ko je njena porodica. Ispostavilo se da je pogrešila

Isplivala velika porodična TAJNA Džulije Roberts: Ispostavilo se da glumica uopšte NE ZNA ko je njena porodica, ovo je totalno SLOMILO

Profimedia

 

Holivudska kraljevska porodica Džulija Roberts, zapravo, uopšte nije Roberts.


Glumica filmova "Lepa žena" i "Ulaznica za raj" bi, istorijski gledano, trebalo da nosi potpuno drugačije prezime.

Otkriće je došlo nakon što je američki TV šou istraživao prošlost porodice Roberts.
Pronalaženje korena, slično popularnoj genealoškoj emisiji Ko mislite da ste, koji se prikazuje na SBS-u, prikazuje producentska kuća Ancestri i US’ Public Broadcasting Service.
Isplivala velika porodična TAJNA Džulije Roberts: Ispostavilo se da glumica uopšte NE ZNA ko je njena porodica, ovo je totalno SLOMILO

Profimedia

 

 

Istoričar dr Henri Luiz Gejts Mlađi rekao je da je tim programa ušao u arhive Robertsove porodice u Džordžiji na jugu Sjedinjenih Država.

Postoje zapisi o njenom pradedi Džonu Robertsu koji je rođen 1878. u okrugu Daglas, zapadno od Atlante.

Njegova majka je bila Roda Satl koja je rođena 1837. Roberts je rekla da nikada nije znala za gospođu Satl. Arhivi u Džordžiji su pokazali da se gospođa Satl udala za Vilisa Robertsa i da se njegovo ime prenosi kroz generacije na Džuliju. Međutim, u preokretu predaka, otkriveno je da je Vilis Roberts umro deceniju pre nego što je rođen Džon Roberts.

Uprkos tome što nosi njegovo ime, glumicin pradeda Džon Roberts nikako nije mogao biti Vilisovo dete.

- Ali, čekajte, zar ja nisam Roberts? - pitala je dr Gejtsa.

Nedostatak izvoda iz matične knjige rođenih koji su se izdavali povremeno tokom 19. veka u Džordžiji značio je da postoje praznine u papirnom tragu o tome ko je pravi otac dece gospođe Satl.

Međutim, DNK testiranje je uspelo da suzi misteriju na jednog čoveka: Henrija Mičela mlađeg.

- Ti si Džulija Mičel. Vi niste Roberts, biološki - rekao je dr Gejts iznenađenoj gospođi Roberts/Mičel koja je prasnula u smeh.


- Ovo je bio veoma neočekivan udar za mene. Sigurna sam da moja porodica nije ništa o ovome znala. Ovo me jako slomilo - rekla je Džulija.


Dalje kopanje pokazalo je popis iz 1880. koji je pokazao da je Henri Mičel živeo sa svojom ženom Sarom i njihovom i njihovo šestoro dece u vreme kada je Džon Roberts rođen. Živeo je nekoliko milja od gospođe Satl. Ali još bliža je bila majka gospodina Robertsa koja je živela u samo četiri domaćinstva iz Roda Satla koja ima direktnu liniju sa Džuliju Roberts. Pretpostavka je bila da je gospodin Roberts, kada je otišao da vidi svoju majku, ušao da vidi i Rodu.
 
- S jedne strane, moj um je zaista oduševljen i to je fascinantno, a sa druge strane, malo osećam strah, kao da moja porodica nije moja. Ona je dodala.

- Bez obzira na sve, ja više volim prezime Roberts.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading