Teniserka Naomi Osaka trudna: Da li je ovo kraj sportske karijere?

Vesti 15.01.2023 08:36 0

Naomi Osaka, japanska teniserka pre izvesnog vremena nestala je iz sveta sporta bez reči

Teniserka Naomi Osaka trudna: Da li je ovo kraj sportske karijere?

EPA

Sve je postalo jasno kada je pre dva dana jedna žena objavila dirljiv post na svom Instagram profilu. Prenela je srećnu vest - postaće majka. Navijači mlade sportistkinje mogu da budu mirni, ovo nije kraj njene karijere.

"Jedva čekam da se vratim na teren...", napisala je.

Naomi Osaka je trudna

Pre dva dana, 25-godišnjakinja je objavila privatnu fotografiju na svom Instagram profilu i tako poslala divnu poruku. Fotografija je nastala tokom ultrazvučnog pregleda . „Jedva čekam da se vratim na teren, ali sada vam donosim malo novosti iz mog života za 2023. godinu“, piše u natpisu.

U postu objavljenom na Tviteru, žena navodi da su joj poslednjih nekoliko godina bile i izazov i velika zabava. Takođe je dodala da ju je nekoliko meseci bez treninga nateralo da shvati koliko voli to što radi i dalo joj motivaciju za budućnost. U ovom trenutku najviše se raduje što će se uskoro pojaviti njena najveća podrška na svetu i konačno će neko za nju reći „Ovo je moja mama“.

Ko je otac deteta?

Teniserka je trudna sa reperom Kordaeom nominovanim za Gremi . Par je počeo da izlazi 2019. I sami su svoju vezu dugo čuvali u tajnosti i do danas čuvaju svoju privatnost. Njihov prvi sastanak bio je na utakmici LA Klipersa, a kasnije su se zajedno pojavili na Met Gala 2021.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading