Otkriva tajnu VITKE linije: Viktorija Bekam se kune u ovu namirnicu, jede je SVAKOG dana i preti joj TROVANJE!

Vesti 06.11.2021 20:34 0

Iako i dan danas privlači pažnju gde god da se pojavi, retko ko zna da čak i savršena Viktorija Bekam ima slabu tačku

Otkriva tajnu VITKE linije: Viktorija Bekam se kune u ovu namirnicu, jede je SVAKOG dana i preti joj TROVANJE!

Shutterstock

Mnogi spekulišu da se modna dizajnerka prizdržava rigoroznih dijeta, ali istina je malo drugačija.

Bivša članica glupe "Sipce Girls" (47), otkrila je još davno da samo vodi računa o namirnicama koje unosi i redovno odlazi u teretanu.

Naime, supruga bivšeg fudbalera, Dejvida Bekama priznaje da nije "savršena" jer i ona ima slabu tačku, to jest namirnicu kojoj nikako ne može da odoli - a to je čaša vina!

Međutim, i pored ovog poroka ona ima besprekornu liniju, a tvrdi da je njen adut losos.

 

Viktorija jede losos baš svakog dana, čak i kada joj preti trovanje živom zbog prekomernog unosa, ona se grčevito drži ovog jelovnika, a u intervjuu za "The Edit" otkiva zbog čega je verna ovoj namirnici.

- Imala sam vrlo problematičnu kožu, a onda sam u Los Anđelesu upoznala dermatologa, doktora Herolda Lankera, koji je zaista neverovatan. Rekao mi da jedem losos svakog dana. U čudu sam ga upitala: "Zaista, baš svakog dana?", a on je rekao: "Da, za doručak, ručak i večeru" - kaže Viktorija.

Pošto je ova "tajna" izašla u javnost, mnoge žene su se pitale da li se slavna dizajnerka samo šali ili je ozbiljna - a Viktorija je na to samo imala da kaže ovo:

- Postoje dve vrste žena, dok jedne znanja koje poseduju čuvaju samo za sebe, druge to nesebično dele. Imala sam sreću da sarađujem s najboljim stilistima, šminkerima i stručnjacima za lepotu i naučila sam mnogo toga. Dosta sam grešila, ali sam iz toga izvukla pouke, i to želim da podelim sa svima - rekla je bivša "spajsica", prenosi "Grazia Daily".

Komentari (0)
Loading