Džej Lo otkrila detalje iz života sa Benom: "Bila je to jednostavno fenomenalna godina"

Vesti 17.01.2023 14:15 0

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo su se venčali 2022

Džej Lo otkrila detalje iz života sa Benom: "Bila je to jednostavno fenomenalna godina"

Profimedia

enifer Lopez i Ben Aflek ponovo su se venčali 2022. godine nakon dve decenije razdvojenosti, za to vreme su oboje formirali različite porodice.

Dve zvezde su spojile svoje porodice, uključujući i svoju decu. Lopez je majka blizanaca Maksa i Eme (14) sa bivšim suprugom Markom Entonijem, dok Aflek deli Vajolet (17), Serafinu (14) i Semjuela (10) sa bivšom suprugom Dženifer Garner.

Dženifer Lopez je dala intervju za Danas gde je pričala o tome kako je uspela da spoji svoju i Aflekovu decu kako bi osnovala novu porodicu.

"Zajedno smo se uselili. Deca su zajedno sa nama", rekla je Lopez Džejsonu Kenediju u intervjuu koji je emitovan 16. januara na Danas.

"Bila je to, kao, zaista vrsta emocionalne tranzicije, ali u isto vreme svi snovi su se ostvarili. I bila je to jednostavno fenomenalna godina."

 

 

"Ben i ja smo se prethodne noći smejali tome da ćemo se ponovo venčati u našim godinama“, napisala je obožavaocima u septembru 2022. „Oboje smo ranije bili u braku i više nismo baš deca, ali sada je nekako izgledalo kao jedino doba koje je imalo smisla."

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading