Džef Bridžis i Suzan Geston: Neverovatna LJUBAVNA priča koja traje 45 godina, a sve je počelo ultimatumom

Vesti 18.01.2023 14:30 0

Iako je ljubav između njih odmah planula, brak je usledio tek dve godine kasnije, nakon što mu je postavila ultimatum - ili će se venčati i zasnovati porodicu ili će raskinuti.

Džef Bridžis i Suzan Geston: Neverovatna LJUBAVNA priča koja traje 45 godina, a sve je počelo ultimatumom

Profimedia

instaGlumački par Džef Bridžis (73) i Suzan Geston (69) u braku su 45 godina i dokaz su da prava ljubav postoji. Iskra im se pojavi u očima kada se vide i danas. Sećaju se kako su se sreli kao da je bilo juče. Glumac je čak otkrio kako u novčaniku ima njenu fotografiju i to onu iz 1975. godine kada su se i upoznali.


Bilo je to 1975. godine u gradu Paradajz Veli, Montana. Suzan je radila kao konobarica da plati koledž. Tamo je snimao scene za film "Rancho Deluxe" i prvi put ju je video dok je radila. Kaže da je morao da je pozove da izađemo.

- Znao sam da sam ludo zaljubljen u moju suprugu čim sam je vidio - prisetio se i dodao kako ju je pozvao da zajedno izađu, ali ona je brzo rekla "Ne"

 

Srećom, nekoliko noći kasnije slučajno su naleteli jedno na drugo. Celu noć su plesali i 'škljocali'. Postali su nerazdvojni. Nakon što je Džef tamo završio snimanje, Suzan je bez mnogo razmišljanja otišla da živi sa njim u Kaliforniji.

Srećom, nekoliko noći kasnije slučajno su naleteli jedno na drugo. Celu noć su plesali. Postali su nerazdvojni. Nakon što je Džef  završio snimanje, Suzan je bez mnogo razmišljanja otišla da živi sa njim u Kaliforniji.

Iako je ljubav među njima odmah planula, brak je usledio tek dve godine kasnije, nakon što mu je postavila ultimatum - ili će se venčati i zasnovati porodicu ili će raskinuti. Džef je priznao da se malo plašio obaveze, ali kada je video da će izgubiti ljubav svog života, odlučio je da je zaprosi.


- Rekao sam sebi "Bože, ne mogu da pustim ovu ženu". Video sam sebe kao starca koji razmišlja o toj devojci iz Montane i pita se iznova i iznova "Čoveče, zašto se nisam oženio?" - rekao je. Zaprosio ju je 1977. godine, a venčali su se pet dana nakon toga.


- Pre braka mislite da će se sva vrata zatvoriti posle vašeg venčanja, ali prava istina je da otvaranje novih bračnih vrata vodi u hodnik oivičen drugim sjajnim vratima - decom, dubljom intimnošću, avanturama i svemu ostalom - dodao je on. Posle 45 godina braka, ovaj sjajni par ima tri ćerke i unuku. Zajedno su radili na oko 50 filmova.


Kažu da im je brak svake godine sve bolji i bolji. Bilo je sukoba i nesuglasica, ali su oni to uspeli da prevaziđu i to je dovelo do sve čvršće veze. Napominju da je komunikacija veoma važna i da otvoreno pričaju o onome što im smeta – i to na način da se ne prekidaju dok pričaju o tome. Džef je prokomentarisao veoma čest raspad ljubavnih veza u Holivudu.

- Ako menjate partnera svaki put kada vam bude teško ili ste malo nesrećni, onda nećete dobiti bogatstvo koje je dostupno u dugoročnim vezama. Supruga me podržava i zbog toga je volim još više - rekao je on, prenosi People.

Komentari (0)
Loading