Pevačica je oduševila SVET svojom "osvetničkom pesmom": Raskrinkala je 14 ljubavnica slavnog glumca, a mnogi su zaboravili kako je počela njihova romansa

Vesti 21.01.2023 10:11 0

Lijam Hemsvort je napustio svoju dugogodišnju devojku zbog Majli Sajrus, nakon što ju je prevario sa njom.

Pevačica je oduševila SVET svojom "osvetničkom pesmom": Raskrinkala je 14 ljubavnica slavnog glumca, a mnogi su zaboravili kako je počela njihova romansa

Profimedia

Majli je pre nekoliko dana objavila pesmu "Cveće" o Lijamu, u kojoj mu je jasno poručila da može da voli sebe više nego što bi on ikada mogao, a mnogobrojne žene su odešvljeno prihvatile pesmu nazivajući je "modernom ženskom himnom."

Ipak, najzanimljiviji deo su bili detalji snimka.


Naime, u spotu Majli nosi zlatnu haljinu sličnu onoj koju je Dženifer Lorens nosila na premijeri filma sa Lijamom, a navodno ju je tako pevačica razotkrila kao jednu od mnogobrojnih ljubavnica njenog supruga.

Navodno, snimak je snimljen u kući u koju je Lijam tokom braka dovodio druge žene, njih čak 14. Zanimljivo, do sada su skoro svi za raspad braka krivili Majli i njene ljubavne veze sa oba pola. Međutim, nije poznato zašto je Majli čekala nekoliko godina da ispriča svoju stranu priče.


U prilog tome da on nije toliki svetac kakvim se predstavlja, ide i detalj sa početka njihove veze, započete još 2009. godine na snimanju filma "Poslednja pesma".

Naime, jedan od zgodne braće Hemsvort je tada bio u vezi, ali ga to nije sprečilo da se zaljubi u Majli, koja je u to vreme bila tinejdžerska zvezda, a on relativno nepoznat glumac.


Tačnije, Lijamova devojka od 2003. do 2009. bila je Laura Grifin, njegova devojka iz detinjstva. Laura je, navodno, o svemu saznala iz novina, što je bio veliki šok i to nije krila

- Bio mi je dečko i najbolji prijatelj. Kada sam videla fotografije sa seta na kojima se strasno ljube, pomislila sam da je sve to samo gluma. Majli je ukrala mog dečka i ja sam pala u depresiju. Da nije bilo nje, ne bi bilo ni jednog jedinog razloga za naš raskid, otkrila je svojevremeno Laura. "Bio je najzgodniji dečko u školi kada se doselio, sve devojke su ga želele. Bio je fin i zasmejavao me. Prvo smo se družili, a onda smo se zaljubili", priseća se nesuđena gospođa Hemsvort.


 

Komentari (0)
Loading