Još jedan muškarac se pojavio u SUKNJI: Robert Patinston je poneo OVU kombinaciju i mnogi su bez teksta "Izgleda kao baba koja je krenula po kajmak"

Vesti 21.01.2023 18:00 0

Glumac je na Diorovu mušku modnu reviju za jesen/zimu 2023. u Parizu došao u suknji i sve ostavio u šoku.

Još jedan muškarac se pojavio u SUKNJI: Robert Patinston je poneo OVU kombinaciju i mnogi su bez teksta "Izgleda kao baba koja je krenula po kajmak"

Printscreen/Youtube

Već smo uveliko počeli da viđamo slavne muške ličnosti kako nose suknje, ali istina je da je retko ko mislio da će ovaj trend zaživeti. 

Ipak, izgleda da vodeće modne kuće ne odustaju, te se Robert Patinston pojavio u suknji na Diorovoj muškoj reviji u Parizu.  

 

 

Klit ili suknja, kako god hoćete da nazovete, izaziva lavinu komentara i podeljenog mišljenja, a sada je britanski glumac ukrao svu pažnju baš zbog njegove modne kombinacije. 

Celokupna Patinsonova kombinacija malo je reći ostavlja bez teksta. Braon bunda od lažnog krzna u kombinaciji sa lepršavom suknjom koja je plave boje sa svetlećim šljokicama, ne može da vas ostavi ravnodušnim. I za kraj, duboke crne čizme. 

Istina, svaka bi žena poželela ovaj sklad i kombinaciju koju je on poneo te večeri. 

Komentari su podeljeni. Neke žene su oduševljene, dok druge tvrde da izgleda kao da je neka baka pošla kod komšinice po kajmak. 

 

 

Suknje su tradicionalna muška odeća u Škotskoj, a posebno se preferira u svečanim prlikama. Verujemo da njima ona pojava i nije toliko čudna, ali nama, istina, malo i jeste.

Da li muškarca u suknji možemo da doživimo i dalje kao muškarca ili ne? Da li pojam "muškarac" i sve ono što on jeste ima veze sa odećom ili je sve do njegove ličnosti... Pitanja su koja u nedogled mogu da se postavljaju kada su muške suknje u pitanju. 

Ipak, jedno je istina,  muške suknje su novi, veliki trend, voleli mi to ili ne. 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading