Helena je 20 godina u braku sa Zlatanom Ibrahimovićem: Ima 52 godine, a izgleda kao joj je 25, ne voli ŠOPING i nema KUĆNU POMOĆNICU

Vesti 22.01.2023 18:00 0

Helena skoro nikad ne daje intervjue i za sebe kaže da nije klasična žena fudbalera

Helena je 20 godina u braku sa Zlatanom Ibrahimovićem: Ima 52 godine, a izgleda kao joj je 25, ne voli ŠOPING i nema KUĆNU POMOĆNICU

Profimedia

 

Zlatan inače svoj privatni život drži podalje od znatiželjnih očiju javnosti, pa tako i retko otkriva detalje braka s 11 godina starijom bivšom švedskom manekenkom Helenom Seger, s kojom ima i sinove Maksimilijana i Vincenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

Helena nije klasična žena fudbalera, što je jednom prilikom i sama rekla.

Ona ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

Jednom prilikom jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani.Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo", otkrila je tada Helena.

Pre skoro dve godine mediji su Zlatana povezivali sa slavnom sportskom novinarkom iz Italije Diletom Leotom, s kojom je sarađivao na snimanju reklama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

Naime, strani mediji pisali su njih dvoje zajedno proveli novogodišnju noć. Italijasnki "Today" peneo je izjavu poznanika koji je rekao da je čuveni golgeter 31. decembra uveče došao u kuću najpoznatijeg TV lica Italije.

Ali su ti navodi ubrzo demantovani.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading