Odmah sam KLIKNULA sa Ronaldom, slao mi je svoje SELFIJE: Atraktivna srpska manekenka otkrila u kakvom je odnosu bila sa slavnim fudbalerom

Vesti 23.01.2023 11:40 0

Ronaldo mi je zapravo pisao na Instagramu, ali to je palo u pogrešne ruke, u ruke novinara. Poslao mi je selfi, razmenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve, rekla je srpska manekenka

Odmah sam KLIKNULA sa Ronaldom, slao mi je svoje SELFIJE: Atraktivna srpska manekenka otkrila u kakvom je odnosu bila sa slavnim fudbalerom

Shutterstock

 

- Ronaldo mi je zaista pisao na Instagramu, ali je to palo u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfi, razmenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve. Ništa drugo se nije desilo. Imamo zajedničke prijatelje i verujem da je zato i zvao – rekla je Kristina, koja nije krila da se oduševila kada ju je Ronaldo pozvao.

Naime, Srpkinja je Ronalda upoznala 2016. godine kada je raskinuo sa svojom dugogodišnjom devojkom Irinom Šajk, koja je, kao i Kristina, bila 'Viktorijin anđeo'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PEACH BOMB (@peachbomblabel)

Srpska manekenka neodoljivo podseća na Ronaldovu bivšu devojku, a upravo je to bio razlog zašto je jedan njen prijatelj želeo da je upozna sa Portugalcem. 

 

- Prijatelj mi je rekao da mora da me upozna sa Ronaldom jer sam skoro identična Irini - rekla je tada Kristina, nakon čega je dodala:

 

- Odmah sam 'kliknula' sa Ronaldom jer mu slava i novac nisu važni. Ponašao se kao normalan dečak iz komšiluka. Nažalost, nismo imali mnogo vremena za druženje. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading