SVE JE PRIZNALA Popularna glumica potrošila GOMILU novca za dva dana na OnliFans nalog bivše supruge Čarli Šina

Vesti 24.01.2023 08:00 0

Tori Speling je u nedavnom intervjuu govorila o profilu OnliFans svoje najbolje prijateljice Denise Ričards i otkrila da je potrošila 400 dolara na njen profil za samo dva dana

SVE JE PRIZNALA Popularna glumica potrošila GOMILU novca za dva dana na OnliFans nalog bivše supruge Čarli Šina

Profimedia

Tori je podelila da su je veoma zaintrigirali OnliFans profili i da je anonimno davala napojnicu svojoj prijateljici Denis jer je izgledala tako dobro.

Tori Speling

Foto: AP

 

"Bila sam nekako fascinirana čitavim OnliFans-om , i neću da lažem, bila sam kao, 'Daj da pogledam. Šta je to?' Pa sam pogledala, i ako se ne pretplatite, ne možete ništa videti. Tako da sam se, naravno, pretplatila pod lažnim imenom", rekla je glumica.

„Pišu tamo, ako im daš napojnicu, oni će ti se brže javiti. Pa sam rekla: 'Volim ono što vidim. Volela bih da vidim više. Na kraju sam potrošila 400 dolara za dva dana. Ne možete prestati. Bože, izgleda tako dobro, pa sam joj stalno davala napojnicu."

Denis Ričards je otvorila OnliFans zahvaljujući svojoj ćerki

Ričardsova je otvorila svoj nalog OnliFans prošlog juna, nedelju dana nakon što je njen bivši muž, Čarli Šin, kritikovao njihovu ćerku Sami Šin (18) jer je otvorila nalog.

„Ona sada ima 18 godina i živi sa svojom majkom. Ovo se nije dogodilo pod mojim krovom“, rekao je tada 57-godišnji bivši glumac „Dva i po muškarca“ za stranicu Sik.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading