ŠOK Pamela Anderson otkrila BEZOBRAZNU ponudu koju joj je dao Silvester Stalone

Vesti 25.01.2023 08:00 0

Da li Pamela Anderson pokušava da uvuče Silvestera Stalonea u više bračnih pitanja?

ŠOK Pamela Anderson otkrila BEZOBRAZNU ponudu koju joj je dao Silvester Stalone

Tanjug/Ap

Jedna od poznatih ličnosti kasnih 90-ih i ranih 2000-ih o kojima se najviše priča je Pamela Anderson, bila je apsolutno svuda u to vreme. Svi znamo priču o tome kako se borila protiv porno industrije nakon što je njen snimak seksa sa Tomijem Lijem puštena u javnost. Ali bivša Plejboj zečica je želela priliku da ispriča svoju priču, nešto što je Netfliks omogućio. Andersonova glumi u sopstvenom dokumentarcu pod nazivom ' Pamela, ljubavna priča ' i biće emitovan 31. januara.

Biće mnogo tajni otkriveno koje je sama Anderson napravila, ali je procurilo jedno o Silvesteru Staloneu .

Prema Pameli Anderson, glumac Silvester Stalone ponudio joj je dom i luksuzni automobil da postane njegova devojka broj 1. Ponuda koju je, kao što svi znamo, Pamela Anderson odbila. U dokumentarcu, Pam je govorila o ovom incidentu koji se dogodio kada je Anderson tek počela da glumi na televiziji i u filmovima. Evo šta je Pamela rekla: „Ponudio mi je stan i Porše da budem njegova 'devojka broj 1'. A ja sam pitala: 'Da li to znači da postoji broj 2? Uh-uh. On kaže: 'To je najbolja ponuda, dušo. Sada si u Holivudu'."

Nakon ovih otkrića, predstavnici Silvestera Stalonea razgovarali su sa ljudima iz Njujork posta da demantuju sve što je Pamela Anderson rekla: Glumac je već bio u ozbiljnim bračnim problemima sa svojom ženom i ovo je bilo užasno za njihovu vezu. Sli nema druge opcije osim da negira ove tvrdnje, čak i ako su istinite. Njegovi predstavnici su rekli sledeće: "Izjava Pamele Anderson koja se pripisuje mom klijentu je lažna i izmišljena. Gospodin Stalone potvrđuje da nikada nije rekao nijedan deo te izjave."

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading