Majli Sajrus je PREOTELA ovoj devojci Lijama: "Karma je stigla, ne gradi se sreća na tuđim SUZAMA"

Vesti 25.01.2023 21:00 0

Nikada veći obrt kada je u pitanju ovaj sada već najpoznatiji razveden holivudski par

Majli Sajrus je PREOTELA ovoj devojci Lijama: "Karma je stigla, ne gradi se sreća na tuđim SUZAMA"

Printscreen/Youtube/video

Majli je pre nekoliko dana objavila pesmu "Flowers" o Lijamu u kojoj mu je jasno poručila da može da voli sebe više nego što bi on ikada mogao, a najzanimljiviji deo su bili detalji spota.

U spotu Majli nosi istu haljinu kao što je Dženifer Lorens nosila na premijeri filma sa Lijamom. Navodno je tako pevačica raskrinkala kao jednu od ljubavnica svog bivšeg supruga. 

Do sada su za raspad njihovog braka krivili Majli jer navodno nije bila majka i domaćica već avanturista i slobnodnog duha, dok je Lijam bio porodičan čovek. 

Ipak se ispostavilo da on nije toliki svetac kakvim se predstavlja, ide i detalj sa početka njihove veze, započete još 2009. godine na snimanju filma "The Last Song". Naime, jedan od zgodne braće Hemsvort je tada bio u vezi, ali ga to nije sprečilo da se zaljubi u Majli, koja je u to vreme bila tinejdž zvezda, a on relativno nepoznat glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fashnal (@fashnal_com)

Laura Grifin je bila Lijamova devojka od 2003. do 2009. godine, kada je ostavio zbog Majli. Ona je navodno, o svemu saznala iz novina, što je bio veliki šok i to nije krila.

-Bio mi je dečko i najbolji prijatelj. Kada sam videla fotografije sa seta na kojima se strasno ljube, pomislio sam da je sve to samo gluma. Majli je ukrala mog dečka i ja sam pala u depresiju. Da nije bilo nje, ne bi bilo ni jednog jedinog razloga za naš raskid - otkrila je svojevremeno Laura.

- Bio je najzgodniji dečko u školi kada se doselio, sve devojke su ga htele. Bio je fin i zasmejavao me. Prvo smo se družili, a onda smo se zaljubili - prisećala se nesuđena gospođa Hemsvort, kojoj je sada možda i drago što to nikada nije postala.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading