Ceo svet žali Šakiru: Pike novom fotografijom na Instagramu OZVANIČIO svoju vezu sa ovom devojkom (FOTO)

Vesti 26.01.2023 10:06 0

Šakira je zvanično ispala iz igre

Ceo svet žali Šakiru: Pike novom fotografijom na Instagramu OZVANIČIO svoju vezu sa ovom devojkom (FOTO)

EPA

Posle toliko kleveta iz Šakirine nove pesme, Žerard Pike je doneo odluku. Sve do danas, bivši defanzivac Barselone nije se javno osvrnuo na svoju novu vezu u bilo kom obliku. To se promenilo u sredu nakon što je objavio sliku sa Klarom Čia Marti, ženom sa kojom je navodno varao Šakiru. Pike je podelio selfi sa Klarom na svom zvaničnom Instagram nalogu. 

Kolumbijska pevačica Šakira i dalje uživa u svom uspehu. Još uvek se ne zna koliko je novca do sada zaradila novom pesmom, ali je svakako reč o milionima evra. Žerard Pike je učinio sve što je mogao kako bi odgovorio na pesmu, ali njegovi resursi su i dalje ograničeni. Sve što može da uradi je da se podigne i nastavi da dobija sve memove ili trolovanje iz ovog skandala. Pojava Klare na njegovom profilu na društvenim mrežama je pobeda za nju jer joj je bila potrebna ta potvrda od Pikea.

 

 

Možda Šakira neće odgovoriti na ovu potvrdu njihove veze, ali možda će to učiniti kroz još jednu hit pesmu. Imajte na umu da postoje tračevi da Šakira planira novi singl u 2023. Nema naznaka o čemu će ta pesma biti, ali sudeći po njene poslednje tri, verovatno će biti o Pikeu i Klari Čiji . 

 

Komentari (0)
Loading