Obožavali smo Evelin iz "Dva i po muškarca": U svojim osamdesetim ima devojku 32 godine mlađu i kaže da je to NAJLEPŠA stvar koja joj se desila

Vesti 26.01.2023 10:00 0

Glumica je već sedam godina u vezi sa 32 godine mlađom devojkom

Obožavali smo Evelin iz "Dva i po muškarca": U svojim osamdesetim ima devojku 32 godine mlađu i kaže da je to NAJLEPŠA stvar koja joj se desila

Profimedia

 

Holand Tejlor je napunila 80 godina, ali njen život u tim godinama postaje koloritan i zanimljiv. Naime Holand pamtimo po seriji "Dva i po muškarca", kao mamu Čarlija, najhumorističnijeg lika.

U seriji "Dva i po muškarca" smo je najviše voleli, pojavila se u seriji „The Morning Show“, pozajmila je glas u animiranoj seriji „The Great North“, a gledali smo je i u seriji „The Chair“ 2021. godine.

Već sedam godina u vezi je s holivudskom glumicom Sarom Polson koja je od nje mlađa 32 godine. Upoznale su se na žurki 2005. godine, ali su tek deset godina kasnije stupile u kontakt putem društvenih mreža. Na kraju su se zaljubile jedna u drugu, piše Index.hr.

Kasnije su otkrile da se Sara prva javila glumici, a ubrzo nakon potvrde veze počele su zajedno da se pojavljuju u javnosti. Jedna drugoj pružaju podršku tokom velikih projekata i prate se na crvenim tepisima. Razlika u godinama im ne smeta, što je Sara jednom prilikom i potvrdila.

- Ne želim da budem definisana po tome s kim delim krevet, dom, dušu. Moji izbori u životu su bili nekonvencionalni, ali to je moja stvar. Želim da živim odgovorno i istinito, bez skrivanja. Naš odnos predstavlja određenu dozu nade i rizika. Možda ima nešto hrabro u tome. Možda podstiče druge na hrabre izbore. Šta drugo mogu da kažem? Volimo se - rekla je.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading