Miodrag Dragičević postao je TATA, a zbog čega je njegova supruga Olivera najsrećnija žena na svetu!

Najžena Vesti 09.11.2021 22:14 0

Radost u domu Dragičevića povodom rođenja ćerkice mladog glumca

Miodrag Dragičević postao je TATA, a zbog čega je njegova supruga Olivera najsrećnija žena na svetu!

Printscreen/Instagram

Miodrag Dragičević postao tata, njegova supruga,Olivera Olja Bacić se porodila, te su ona i njen muž i kolega Miodrag Dragičević postali roditelji.

Olivera je na svet donela devojčicu, a ponosni roditelji su presrećni zbog dolaska naslednice na svet.

Pre samo nekog vremena mladi glumac je na Instagramu napisao snažnu i emotivnu poruku svojoj ženi u budućoj majci njihovog deteta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivera Bacić (@oly_faith_)

- Hej Oljka, ovo pišem nama:

Da budemo snažni, da sve što nije lepo na šta naidjemo kroz život preskočimo (prvo ti na moje krke) pa ja svoj odraz koji je ostao od basketa, da sve negativno što pokuša da se zakači na naše pozitivno samo sklizne i ostane za nama, i da se tome smejemo, da čuvamo jedno drugo kao što smo i do sad, budemo podrška jedno drugom, budemo saputnici koji putuju kroz život sa samopouzdanjem, srećni , zadovoljni, nasmejani, vedrog duha, misli, da se volimo i guramo jedno drugo napred kad god je to potrebno. Ništa nije jače od nas samih.

Hej Oljka. Od danas smo još jači tim. Tim koji pobedjuje, a i ako dodje nekad do poteškoća, zajedničkim dogovorom tražimo tajmaut i napravimo strategiju koja je dobitna kombinacija. Volim te beskrajno. I kao što kaže Gile. Idemo dalje - napisao je Miodrag. 

U ovom trenutku nemerljiva je sreća ovog bračnog para povodom rođenja devojčice, a nesumnjivo je Olivera najsrećnija žena na svetu pored supruga koji joj je posvetio ovakve reči. 

 

Ekipa "Naj žene" čestita Midoragu Dragičeviću i njegovoj supruzi Olji! 

Komentari (0)
Loading