Novoj devojci Žerarda Pikea potrebna STRUČNA pomoć: Otkriveni novi detalji ŠPANSKE sapunice

Vesti 29.01.2023 09:39 3

Novinar Saul Ortiz je objasnio situaciju

Žerar Pike i Klara Čija

Printscreen/Instagram

Dana 12. januara, svet je podivljao nakon objavljivanja Šakirine pesme 'Sessions #53'. Pevačica je u pesmi dala razne komentare o bivšem partneru Žerardu Pikeu, sa kojim se rastala 2022.

Uz tako viralnu pesmu, svi su pričali o njoj i fudbaleru.

Međutim, ono što je najviše zabrinjavalo nisu bile njene reči upućene Pikeu, već prema fudbalerovoj trenutnoj partnerki, Klari Čiji .

Očigledno, mladoj ženi nije prijatno zbog oluje koja je nastala kao rezultat pesme, zbog čega je potražila psihološku pomoć. Ono što je jasno je da njen identitet više nije tajna, a pritisak da bude druga žena počeo je da utiče na njen život.

"Zaustavljaju je na ulici, pevaju joj pesmu, svi je prepoznaju, a ona je prilično stidljiva devojka", istakla je pre nedelju dana Lorena Vaskez iz 'Mamaraca'.

Sada, ove subote u emisiji 'Fiesta', novinar Saul Ortiz je pružio dodatne informacije o njenoj situaciji.

"Ona je bila u kući svojih roditelja oko osam dana", rekao je on.

"Trebalo joj je utočište jer njeno psihičko stanje nije dobro. Nije lako biti devojka od 23 godine i biti glavna tema u Španiji i celom svetu. To joj je uzelo danak i morala je da se odmakne".

BONUS VIDEO

Komentari (3)
Loading
Pa sad
31.01.2023 09:51

U toj situaciji, ajde zaljubila se...mogla je da se vidja s njim na nekom drugom mestu. Iskazala je ozbiljno nepostovanje prema Šakiri i to ljudi znaju i prepoznaju. Dobila je sta je trazila.

Gaga
01.02.2023 09:50

Nije bila stidljiva dok je upadala u Šakirin frižider

Ja se izvinjavam
03.02.2023 11:25

Stidljiva?! Ne bih rekla...sve je ona, samo nije stidljiva. Znala je ona dobro sta radi, sad neka snosi posledice!! Naravno, on je za sve kriv i nije vrdan pomena, a ona stidljiva nije, nemojte da ste naivni.