Misteriozna DAMA: Ovo je dugogodišnja devojka GRČKOG tenisera Stefanosa Cicipasa (FOTO)

Vesti 29.01.2023 12:30 0

Ime Stefanos Cicipas nije nepoznato ljubiteljima tenisa širom sveta — sa 24 godine, ušao je u prvu ATP rang listu sa prednostom da dokaže da bi mogao da bude sledeći Rodžer Federer ili Rafael Nadal

Misteriozna DAMA: Ovo je dugogodišnja devojka GRČKOG tenisera Stefanosa Cicipasa (FOTO)

EPA

I naravno, sa tom vrstom slave dolazi i intriga oko njegovog privatnog života.

Grčki sportista i svetski broj 4 je u vezi više od tri godine i za razliku od drugih poznatih ličnosti koje svoj privatni život potpuno skrivaju, Cicipas govori otvoreno o svemu što mu se dešava, pa i o svojoj devojci.

Ko je devojka Stefanosa Cicipasa? 

Stefanos Cicipas trenutno je u vezi sa Teodorom Petalas. Rođena je u Grčkoj, ali sada živi u Londonu, a prema njenom LinkedIn-u, radi za agenciju za brendiranje i marketing. 

Pre nego što se pridružila agenciji, Teodora je živela u Njujorku gde je studirala na NIU. Diplomirala je kao magistar nauka u oblasti upravljanja projektima i tehnologije.

 

 

Takođe je radila u modnoj industriji - 2015. godine kao prodajni pripravnik za modnu kuću Meri Katrantzu sa sedištem u Londonu. 

Kako su se upoznali Stefanos Cicipas i Teodora Petalas? 

Iako su informacije o početku njihove veze oskudne, smatra se da se par upoznao preko porodice i prijatelja u Njujorku (verovatno dok je Petalas tamo studirao).

U prethodnim intervjuima za medije, Cicipas je objasnio da mu se dopala Teodora od trenutka kada ju je upoznao. 

"Mnogo mi se dopala, ali sam tada bio stidljiv i nisam izražavao svoja osećanja", rekao je 2021.

"Ali pre dve godine, ponovo u Njujorku, pozvao sam je na sastanak. Zamolio sam je da ode u Bruklin da napravi neke fotografije i mislim da joj se to dopalo. Napravio sam neke fotografije, koje su mi do danas omiljene", dodao je on. 

Veza na daljinu

Naravno, s obzirom da Teodora trenutno boravi u Londonu, a Cicipas putuje na razne teniske turnire širom sveta, par mora da održava vezu na daljinu. Ali uprkos izazovima, oni su samo postali jači. 

„Malo nam je teško, jer ona živi u Londonu. Ali, srećom, to nas nije razorilo. Ona dolazi na neke turnire da me podrži i da provedemo neko vreme zajedno. Ona je moj najbolji prijatelj... Razgovaramo svaki dan, već dve-tri godine“, rekao je Cicipas ranije za medije.

 

 

Takođe je tada dodao da i ona igra tenis.

„Kada igram sa njom, to mi je najdraži trenutak na terenu“, rekao je.

U julu 2022. Cicipas je podelio nekoliko slika njihovog zajedničkog boravka u Berlinu.

Da li Teodora Petalas ima Instagram?

Čini se da ona nema javni nalog na Instagramu, međutim, prema gorenavedenom, Cicipas često objavljuje slike svoje devojke na svom nalogu na društvenim mrežama. 

Prošle godine, nedugo nakon što nije uspeo na US Openu, grčka teniska zvezda je takođe objavila Petalasovu sliku na Instagramu u vrtešci na kojoj se nalazi još nekoliko ljudi kojima je drag. 

„U svetu punom ljudi, šta može biti lepše od toga da znamo kako da uspostavimo dublje veze sa onima oko nas“, napisao je u natpisu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading