Glumica serije "Zvezdane staze", umrla je nakon TROGODIŠNJE borbe sa rakom: Krila je da je bolesna, holivudske zvezde su šokirane

Vesti 30.01.2023 10:05 0

Preminula je glumica Eni Veršing posle dugo borbe sa opakom bolešću

Glumica serije "Zvezdane staze", umrla je nakon TROGODIŠNJE borbe sa rakom: Krila je da je bolesna, holivudske zvezde su šokirane

Shutterstock

Glumica  (45) je preminula posle duge borbe sa rakom za koju mnogi nisu ni znali, pa je vest o njenoj smrti šokirala Holivud, prenosi Dejli Mejl.

Najpoznatija je po ulogama u TV serijama 24, "Bosch" i "Timeless".

Nastavila je da snima čak i nakon dijagnoze iz 2020. godine, sa bitnim ulogama u Zvezdanim stazama: Pikard kao kraljica Borga u drugoj sezoni i Početnik. Takođe je pozajmila glas Tes u popularnoj video igrici The Last Of Us, koju je HBO adaptirao u TV seriju.

Enin suprug, glumac Stiven Fal, izdao je saopštenje. „U duši ove porodice danas zjapi ogromna rupa. Ali nam je ostavila nešto da je ispunimo. Pronalazila je čudo u najjednostavnijem trenutku. Nije joj bila potrebna muzika za ples. Naučila nas je da ne čekamo da vas avantura pronađe. „Idi pronađi je. Svuda je.’ I mi ćemo je naći."

Eni je rođena i odrasla u Sent Luisu od roditelja Sendija i Frenka. Njena prva velika uloga bila je Amelija Džofe u Opštoj bolnici. Nastavila je da glumi Rene Voker u sezonama 7 i 8 od 24. Veršing je takođe imala glavne uloge u The Vampire Diaries, Runaways, Extant, Timeless, Bosch i The Rookie.

Jedna od njenih poslednjih uloga bila je u drugoj sezoni Zvezdanih staza: Pikard tačno dve decenije nakon što je debitovala na ekranu u epizodi Zvezdane staze: Enterprajz.

Iza nje su ostali su muž i deca Fredi (12) i Ozi i Arči (4).

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading