Čuveni holivudski glumac ludo je zaljubljen u Srpkinju: Zbog nje je zaratio sa majkom i sestrom, pa završio u ZATVORU

Jelena Vukelić Vesti 14.07.2023 09:49 2

Poznati holivudski glumac danas slavi 49. rođendan

Čuveni holivudski glumac ludo je zaljubljen u Srpkinju: Zbog nje je zaratio sa majkom i sestrom, pa završio u ZATVORU

Profimedia

Poznat po neviđenim i ekstremnim filmskim transformacijama, Kristijan Bejl je poznat i veoma zanimljivom privatnom životu, nama naročito, jer ponosno nosi titulu srpskog zeta. 

Njegova supruga Sandra Sibi Blažić rođena je 14. aprila 1970. u Čikagu u porodici poreklom iz Beograda. Roditelji su 60-ih godina napustili tadašnju Jugoslaviju i preselili se u Ameriku. U svet šoubiznisa Sibi je ušla kao fotomodel i manekenka, ali je istovremeno diplomirala ekonomiju na "University of Southern California" u Los Anđelesu.

Družila se s glumicom Vinonom Rajder koja je upoznala sa Bejlom. 

 

 

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Zalepili smo se i dugo našu vezu držali u tajnosti, a onda smo isplanirali venčanje u Las Vegasu uz kuma koji je morao da bude dvojnik Elvisa. Nažalost, nismo uspeli da pronađemo nijednog - prisetio se Bejl svog ludog venčanja 29. januara 2000. godine, samo dan pre 26. rođendana.

Od tada su Sibi i on nerazdvojni i jedan su od najstabilnijih bračnih parova u Holivudu, ipak, bilo je i mnogo problema sa njegovom porodicom.

Naime, pričalo se da je zbog ljubavi prema supruzi potpuno je zaratio sa majkom i sestrom Šeron, kažu najviše zbog njegove prgave naravi. Majka je navodno loše govorila o Sibi, a sestra mu je tražila da joj pozajmi sto hiljada dolara. Porodična svađa je okončana kada je Kristijan Bejl uz vrisku fizički izgurao majku i sestru iz hotelske sobe, a one su ga prijavile policiji. Zbog toga je slavni glumac završio u višesatnom pritvoru iz kojeg je na kraju pušten.

 

 

– Ne znam šta mu se dogodilo te večeri. Vikao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra (Sibi), koju sam srela svega nekoliko puta, sve je ćutke posmatrala. Kristijan nam mnogo nedostaje, ali on ne odgovara na naše pozive, mejlove ili rođendanske čestitke, a čak je nekoliko puta promenio i broj telefona tako da ne možemo da ga dobijemo. Da bih znala kako izgleda, tražim ga na internetu, a ponekad, kada se slika sa svojom ćerkom, vidim kako mi raste unuka. Ako želim da saznam šta se dešava u njegovom životu, moram da čitam novinske članke, rekla je tada njegova majka.

Ali, zato je Bejl veoma vezan za Sibinu porodicu. Zato insistira da njegova deca uče srpski jezik, a svakog Uskrsa zajedno odlaze u crkvu Svetog Ilije u Los Anđelesu.

 

 

Komentari (2)
Loading
zox
30.01.2023 14:15

Papucar

Драган
30.01.2023 17:02

ZOX je највећи папучар. А ти зете недај на себе и своју породицу. Свака ти част.💪👍