Ešton Kučer je ćutao četri godine, pa rešio da progovori: Nakon užasnih prljavština koje je iznela Demi Mur, glumac je objasnio koliko je bio besan i kakav haos od života mu je napravila

Vesti 01.02.2023 21:15 0

Iako su proveli osam godina u braku, razvod je bio buran, a Demi Mur je nakon toga objavila knjigu u kojoj je iznela razne prljavštine o svom bivšem suprugu

Ešton Kučer je ćutao četri godine, pa rešio da progovori: Nakon užasnih prljavština koje je iznela Demi Mur, glumac je objasnio koliko je bio besan i kakav haos od života mu je napravila

Shutterstock

Između ostalog čuvena glumica je tvrdila da je Ešton Kučer tražio da urinira po njemu, da imaju grupnjake i da ju je ponižavao u braku, a on je ćutao skoro četiri godine

Ešton Kučer nijednom nakon razvoda od Demi Mur 2013. godine nije komentarisao njihov odnos.

Isto je bilo i nakon objavljivanja memoara "Naopačke" (Inside Out) 2019, kada je Demi Mur iznela niz optužbi za ponižavanje, omalovažavanje i bolne kompromise koje je morala da trpi u braku s glumcem.

Sada je, međutim, rešio da se osvrne na vreme kada je . Kako je priznao, bio je ljut na bivšu suprugu, s kojim je proveo u braku osam godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

U međuvremenu mnogobrojni  izvori su tvrdili da Ešton zna da će Demi objaviti autobiografiju, ali je on to naknadno demantovao.

– Bio sam je***o besan – iskreno je rekao u intervjuu za "Esquire".

Prema njegovim rečima, baš kad je počeo da uživa u životu i prestao da bude zanimljiv paparacima, usledio je haos zbog Demine knjige.

– Konačno sam došao do trenutka kada su mediji "sjahali" s moje žene, mog života i moje porodice – rekao je Ešton Kučer, koji je od 2015. u braku s glumicom Milom Kunis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Central Nerd (@centrallnerd)


– Međutim, odjednom su paparaci bili ispred škole moje dece – istakao je tata Dimitrija i Vajat i dodao usred rečenice da ipak ne želi da se dotiče više ničega na ovu temu.

Ipak, Ešton se prisetio braka sa 15 godina starijom Demi Mur i osvrnuo se na neke druge stvari koje su njemu bile bitne, a nisu toliko obrađene u memoarima. Naime, glumac je naglasio da mu je teško pala uloga očuha i da je veoma rano uplovio u bračne vode sa ženomkoja je već bila ostvarena u ulozi majke.


– Imao sam 26 godina i postao odgovoran za decu od osam, deset i dvanaest godina. Mora da se tako ljudi koji postanu roditelji kao tinejdžeri osećaju u dvadesetim – kaže on.

Kučer se osvrnuo i na malo poznat detalj, o kom ni Demi nije iznela mnogo pojedinosti – činjenicu da su izgubili jednu bebu. Glumica je doživela spontani pobačaj u šestom mesecu trudnoće, a oboma je teško palo.

– Izgubiti dete koje misliš da ćeš dobiti, i to tako blizu trenutka da zapravo dobiješ dete, to je stvarno, stvarno bolno – iskren je Ešton. – Svako se s tim nosi na svoj način.

On nije otkrio kako se izborio sa ovom situacijom, ali je objasnio da obožava decu i da je još jedno dete bilo baš ono što je bilo potrebno njegovoj tadašnjoj velikoj porodici.

– Ja volim decu. Ne bih se oženio ženom koja ima troje dece da ih ne volim. Ideja da imamo jedno jedino, to je bilo neverovatno – kaže Kučer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire (@esquire)

Nakon gubitka bebe i razvoda, Kučer kaže da se osećao neuspešnim.


– Ništa ne čini da se osećaš kao čist neuspeh kao što to radi razvod – smatra on. – Razvod je je***i neuspeh. Nisi uspeo u braku.

Međutim, nedugo nakon razvoda, Ešton Kučer i njegova dugogodišnja prijateljica Mila Kunis, koju je poznavao još sa snimanja serije "Vesele sedamdesete", zaljubili su se jedno u drugo i 2015. stali na ludi kamen. Dobili su zatim dvoje dece, a Ešton kaže da se oduvek divio Mili.

– Njeni talenti, njene veštine, njeni darovi... Ali znao sam da joj nisam potreban. I ona je znala da ona nije potrebna meni. Već smo znali najgore jedno o drugom. Moja žena mnogo više kul nego ja – istakao je on.

Podsetimo, knjiga Demi Mur "Naopačke" privukla je mnogo pažnje svetske javnosti 2019. godine, najviše zbog delova koji se odnose na Eštona Kučera. Najviše se priča o tome što je ona pristala da ima seks utroje s njim i još jednom devojkom i o njenom kajanju zbog toga.


– Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlučna mogu da budem, ali znam da je to bila greška – rekla je Demi Mur koja tvrdi da je njen bivši suprug manipulator i čovek koji je "psihički zlostavljao ženu".


Dodala je i da je tražio da urinira po njemu:


– Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa.

Glumica je takođe otkrila da je u periodu dok je bila u braku sa glumcem radila sve što bi njen suprug zatražio od nje, a da ipak nisu bili srećni i da ju je stalno varao.

Komentari (0)
Loading