Kim Kardašijan otkrila kako se "čisti" od toksina: Svako jutro OVO stavlja u čaj, kod nas ga ima u svakoj apoteci i kažu da zaista pomaže

Vesti 02.02.2023 11:40 0

Kim Kardašijan je obožavateljka zdrave hrane, a sada je njen najnoviji izbor čaj od aktivnog uglja

Kim Kardašijan otkrila kako se "čisti" od toksina: Svako jutro OVO stavlja u čaj, kod nas ga ima u svakoj apoteci i kažu da zaista pomaže

Shutterstock

Kim Kardašijan ima različite metode i rituale kada se radi o njenom zdravlju. Sada je ove nedelje objavila sliku na svojoj instagram priči, šoljicu čaja sa aktivnim ugljem.

Sada nam je jasno da je to sastavni deo njene jutarnje rutine. 

Ipak ovo nije prvi put da ga je hvalila, jer je jednom prilikom rekla u svom rijalitiju, da joj svi prirodni sokovi sadrže aktivan ugalj. 

Kim Kardašijan otkrila kako se

Printscreen/Instagram

 

 

- Kunem se, kada ga popijem, osećam se pročišćeno i energično tokom celog dan - izjavila je Kim tom prilikom. 

Prema mišljenju nutricionistkinje, Hane Mejsi, postoje tvrdnje da prah može da oslobodi telo od toksina.

Aktivni ugalj deluje kao vezivo, tako da u suštini deluje kao sunđer, upijajući različite hemikalije iz tela i na koži - objašnjava Mejsi i dodaje da se koristi i za lečenje od trovanja, ali i prekomernog konzumiranja alkohola. Napomenula je pritom, da on mora pažljivo da se koristi i dozirano.

- Male količine ne bi trebalo da izazovu nikakvu štetu ili neželjene efekte. Međutim, dugoročni uticaji većih doza tek treba da se prouče - kaže Mejsi i dodaje da postoje vrlo malo naučnih istraživanja na tu temu. Zato budite pažljivi!

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading