Pre njega bila je bez dinara: Srpkinja se udala za britanskog milionera, on je obasipa poklonima, život joj je bukvalno bajka

Jelena Vukelić Vesti 22.01.2024 10:38 1

Holi Rejčel Kendi, poznatija kao Holi Valans bila je velika evropska zvezda početkom dvehiljaditih, a niko nije znao da je Srpkinja

Pre njega bila je bez dinara: Srpkinja se udala za britanskog milionera,  on je obasipa poklonima, život joj je bukvalno bajka

Profimedia

Holi Valans sa obradom turskog hita "Simarik" pevača Tarkana, pod nazivom "Kiss Kiss" postala je instant hit koji je zavladao Evropom. Obrada čuvene numere imala je veći komercijalni uspeh nego original.

Provokativni spotovi i vrcave pesme bile su samo imidž Holi Valans jer kada nije pevala i snimala spotove, pevačica je bila jako duhovita, govorljiva i po mišljenju publike jako inteligentna.

 

 

 

Ono što je zanimljivo, Holi Valans je ćerka pijaniste Rajka Vukadinovića i britanske majke Rejčel Stivens. Rođena je u Australiji i njeni roditelji su prva generacija koja je došla u ovu zemlju.

"Otac mi je Srbin, majka Britanka, a ja sam od svega po malo. Mama je govorila da sam zapravo građanin sveta jer sam od svega pokupila", rekla je Holi za "BBC".

 

 

Uprkos ogromnom uspehu sa samo 19 godina, Holly je bila potpuno švorc, a sve zbog sukoba s bivšim menadžerom kojem je morala da isplatiti 150 hiljada funti, zbog tvrdnji da je pokušala da raskine ugovor. 

Nagli financijski krah odgodio je san da kupi kuću svojoj majci, a nakon što njen drugi album ‘State of Mind’ nije uspeo da uđe u 50 najboljih, Holi je odlučila da odustane od muzike uz obrazloženje da ‘više nije zabavno’.

- Slučaj je takođe doneo troškove od dva miliona dolara za advokatske honorare. Ni ja nisam bila toliko bogata. Morala sam da razmišljam o tome kao o novom početku. Pomislila sam: "To je samo broj na bankovnom računu, sada ga vidite, sada ga ne vidite”. Bila bih zaista razočarana da sam mami kupila kuću, a onda da sam morala da je vratim.  Ali, ja nisam odrasla s toliko novca pa znam da mogu da živim i bez njega - izjavila je svojevremeno.

Nakon svega, odlučila je da ode u Holivud. Odluka joj se isplatila jer je tamo počela da dobija uloge u filmovima - "Taken" sa Liamom Nisonom, kao i u serijama ‘CSI: Miami’, ‘Entourage’, ‘Prison Break’.

 

 

Ipak, slučajni susret 2009. s britanskim milijarderom Nikom Kendijem, koji je prošle godine trebalo da kupi Čelzi, promenio je njen život iz korena. Kada su se upoznali, uopšte nije znala ko je on. Čak je i priznala da je poludela kada je saznala koliko je bogat i da je zamalo prekinula vezu.

Za jedan rođendan od njega je dobila je Roleks sat vredan 20.000 funti.

-Ja sam kao razmaženo derište. Moji prijatelji i sestre mi kažu: "Mrzim te" kada im pokažem što mi je kupio’, rekla je u šali jednom prilikom.

Nik je zaprosio Holi na Maldivima 2011. na jednoj plaži, dok su pored njih gorele baklje koje su formirale natpis: ‘Hoćeš li da se udaš za mene?”. Par se venčao 2012. na raskošnoj ceremoniji na Beverli hilsu,  a neki izveštaji govore da je venčanje koštalo više od tri miliona funti, a goste je zabavljala Keti Peri.

U novembru studenom 2013. na svet je došlo njihovo prvo dete – ćerka Luka Violet Toni, a u septembru  2017. dobili su još jednu devojčicu - Novu Skaj Koko.

 

Komentari (1)
Loading
Промишљач
03.02.2023 11:14

Супер! Права бајка и позив Србкињама да похрле на Запад и тамо родивају детцу а ви Срби ако хоћете детцу, и да вам наталитет не опада, доводите себи жене из АлбанијеРусије, Молдавије, или већ одакле. А у овој њеној причи и нема неке, тачниије никакве бајковитости!