Ona je sestra BIVŠEG kapitena Partizana: Poznatija je od njega, nazivaju je IKONOM stila, a oblači poznate

Vesti 19.01.2023 10:00 1

Srpski fudbaler Stevan Jovetić je jedan od najuspešnijih na našim prostorima, a igrao je u velikim klubovima poput Mančester Sitija, Fjorentine, Sevilje, Monaka... Njegova sestra ne zaostaje za njim kada je poslovni uspeh u pitanju, štaviše, sređivala je najpoznatije srpske zvezde

Ona je sestra BIVŠEG kapitena Partizana: Poznatija je od njega, nazivaju je IKONOM stila, a oblači poznate

Aleksandar Dimitrijević

 

Stevan Jovetić je jako vezan za sestru i ona je uglavnom jedina ženska osoba koju on postavlja na svoj Instagram profil, a i Bojana često na društvenim mrežama naglašava koliko je vezana za brata i ponosna na njega, ne samo zato što je dobar fudbaler, nego i zbog toga što savršno ispunjava svoju ulogu brata.

 

 

Njegova sestraa Bojana Jovetić je takođe veoma sposobna i ambiciozna - ona se bavi modnim dizajnom i uprkos tome što nije godinama u ovom poslu, već može da se pohvali lepim uspesima i poslovnim projektima. Sarađivala je sa velikim domaćim zvezdama poput Seke Aleksić, Nine Janković, sestara Mićalović, Aleksandre Radović...

 

 

Na čitavom njenom Instagram nalogu fokus i jeste na modnim igrarijama i njenim specifičnim i atraktivnim odevnim kombinacijama.

 

 

Lepa brineta otkrila je i da je upravo ona neretko zadužena za stajling svog zgodnog brata, ali i da on sam, poput nje, ima "žicu" za trendove.

- Ponosna sam na svog brata Stevana, ali ne samo kao fudbalera nego kao i dobrog čoveka. Razumem da je ljudima interesantno što sam njegova sestra. Nadam se da ću delimično dohvatiti neki nivo njegovog uspeha u mom poslu - istakla je Bojana jednom prilikom.

Komentari (1)
Loading
Mancini
19.01.2023 12:14

Bravo za Jovetiće.