Pevačica Adel na svom nastupu priznala da je BOLESNA: "Prisiljena sam da PUZIM od bolova" ljudi ostali u ŠOKU!

Vesti 04.02.2023 21:00 0

Niko nije očekivao da će biti ovoliko iskrena sa publikom

Adel

Shutterstock

Adel Lori Ble Adkins, poznatija kao Adel, engleska pevačica, tekstopisac, muzičarka, rođena je 5. maja 1988. godine. Dobitnica je deset Gremi nagrada, četiri Brit nagrade, četiri American Music nagrade, Zlatnog Globusa i nagrade Oskar, između ostalih.

Ono što je sve ostavilo bez teksta na nastupu  u Las Vegasu bilo je kada se požalila posetiocima da pati od jednog veoma ozbiljnog zdravstvenog problema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

Naime, britanska pevačica anđeoskog glasa je tako šetajući po bini, počela delimično da posrće i vidno da šepa. Izvinila se prisutnima i objasnila da trenutno pati od teškog oblika išijasa zbog kog se jedva kreće, ali kao i svaki pravi profesionalac nije želela da otkaže nastupe.

 

Tokom programa "Vikendi sa Adel" u Koloseumu, zvezda se našalila da je zbog bolnog išijasa "prinuđena da puzi ovih dana". Naime, ta bolest izaziva bol koji se širi od donjeg dela leđa i ide niz nogu sve do prstiju, zbog čega je mlada umetnica, po sopstvenom priznanju, nekada prinuđena da od siline bolova puzi. 

Pevačica je oduvek bila otvorena te ovo jedna u nizu Adelinih ispovesti. Ona se nedavno požalila i da još nije prebolela razvod od bivšeg supruga Simona Koneckog, koji se dogodio 2019. godine. Neposredno posle razvoda Adel je redovno posećivala psihoterapeuta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

- Ponovo sam krenula na terapiju jer nisam išla nekoliko godina. Međutim, morala sam opet da počnem. Ranije, kada sam prolazila kroz razvod, išla sam na pet terapija dnevno. Ali u međuvremenu sam prestala da budem odgovorna za sopstveno ponašanje i stvari koje sam rekla - priznala je pevačica pred milionskim auditorijumom.

Otkrila je i da joj je neophodna psihoterapija kako bi dala sve od sebe na narednim nastupima i suočila se sa tremom za koju niko nije mogao ni da pretpostavi da uopšte kod nje postoji.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading