Pre 18 godina je svojim hitom osvojio SVET: Pričalo se za njega da je GEJ, da strejt muškarci ne mogu tako da VRCKAJU kukovima, a veran je samo jednoj ženi

Vesti 05.02.2023 11:50 0

Proslavio se hitom na Evroviziji a i danas je njegova pesma hit

Pre 18 godina je svojim hitom osvojio SVET: Pričalo se za njega da je GEJ, da strejt muškarci ne mogu tako da VRCKAJU kukovima, a veran je samo jednoj ženi

Profimedia

Iako se proslavio pesmom na Evroviziji pre 18 godina, i danas možemo da čujemo pesme "Wild dances", "Quele, Quele", "Euphoria", ali i još jedna pesma koja možda nije pobedila, ali je njenom izvođaču donela svetsku slavu i popularnost o kojoj je mogao samo da sanja.

U pitanju je "Shake it", grčkog pevača Sakisa Ruvasa, a te davne 2004. godine, nema ko nije vrckao u zaraznom ritmu ove prave letnje pesme. Takmičenje je završio kao treći (Ruslana je bila ta koja je bila broj jedan), ali to se nipošto nije odrazilo negativno na njegovu popularnost, naprotiv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Doduše, omiljeni frajer brojnih Srpkinja, već je bio zvezda u Grčkoj, ali nakon Evrovizije, na svakom koraku moglo se čuti "Shake, shake, shake, shake, shake it mi amor..".

Iako izgleda vrlo mladoliko, slavni pevač sada ima 50 godina. U braku sa prelepom bivšom manekenkom Katijom Ziouli je u braku 17 godina. Iako se pričalo da je gej, jer vrcka kukovima, on je u velikoj ljubavi. 

Sa njom je dobio četvoro dece, imaju dva dečaka i dve devojčice.

Ipak, tokom karijere pratili su ga brojni skandali i glasine, od kojih su najglasnije da je gej jer "niko ko je strejt ne može tako da vrcka kukovima", pisali su.

Tokom karijere Sakis se pojavio i kao sudija u grčkom "Iks Faktoru", oprobao se i kao glumac, a pokrenuo je i nekoliko više nego uspešnih biznisa.

Tako danas vodi suši restoran, a vlasnik je i veoma popularnog kluba koji je nažalost 2010. izgoreo u požaru. Šteta je procenjena na četiri miliona evra, a atinska policija je sumnjala da je požar podmetnut, i da iza svega stoje vlasnici konkurentskih noćnih klubova. Posle nekoliko meseci renoviranja, klub je nastavio sa radom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Inače, Sakis je rođen u veoma siromašnoj porodici i ima trojicu braće o kojima je morao, kao najstariji, da brine već od 5. godine. Talenat za ples i atletiku pokazao je već sa 4 godine, što nije ništa čudno s obzirom da su mu i roditelji svojevremeno igrali amaterski u pozorištu.

Nakon razvoda roditelja prešao je sa braćom kod babe i dede, a da bi izdržavao porodicu radio je sve što mu je došlo po ruku, počec od popravke automobila, preko rada na gradilištu, pa sve do šankerisanja. Tek u srednjoj školi posvetio se više sebi i pridružio grčkom nacionalnom timu i takmičio u skokovima s motkom, a koliko je bio dobar atleta svedoči i to što je osvojio brojna prvenstva i bio više puta nagrađivan.

Međutim, ljubav prema muzici bila je jača, te sa 18 godina napušta Krf i počinje da nastupa po klubovima, a ostalo je istorija.

Komentari (0)
Loading