Američka voditeljka napala Dikaprija: Ne samo da joj se ne dopada njegova veza sa tinejdžerkom, zamerila mu je i druge stvari

Vesti 09.02.2023 09:36 0

Leonardo Di Kaprio (48) konstantno je na udaru kritika nakon što su se proširile glasine da je u vezi sa 19-godišnjom izraelskom manekenkom Eden Polani.

Američka voditeljka napala Dikaprija: Ne samo da joj se ne dopada njegova veza sa tinejdžerkom,  zamerila mu je i druge stvari

Shutterstock

Nakon što su se korisnici društvenih mreža našalili na račun glumca, o njemu je progovorila novinarka i bivša voditeljka Foks njuza Megan Keli (52) koja je bila glavna tema njenog podkasta "The Megyn Kelly Show".

„Sada se zabavlja sa tinejdžerkom, bukvalno sa tinejdžerkom. Samo će nastaviti da zavodi tinejdžerke do kraja života“, rekla je ljutito.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megyn Kelly (@megynkelly)

 

„Svake nedelje je u vestima o tome kako ne želi da izlazi sa nekim starijim od 25 godina. Ako želi, to postaje vest... A sada je zapravo posegnuo za tinejdžerkom“, nastavila je da priča o njemu. Nakon toga je počela da priča o Leonardovom fizičkom izgledu. "On je naduvan. Moglo bi se reći da se ovaj momak previše zabavljao. Izgleda veliko, naduto. Trebalo bi da ostaviš alkohol“, prokomentarisala je ona i prisetila se njegovog pojavljivanja na plaži. Uporedila ga je i sa poznatim pevačem. „On stari gore od Madone“, istakla je Megan.

Međutim, izvori bliski glumcu kažu da Di Kaprio nije u vezi sa 19-godišnjom Eden. Tvrde da su upravo oboje bili na zabavi koju je organizovala pevačica Eboni Rajli i na kojoj su se okupila mnoga poznata lica. Takođe su istakli da su sedeli jedno pored drugog. Inače, društvene mreže su već pune komentara o navodnoj vezi. Najčešća je ona koja kaže da je toliko mlada da joj je srednjoškolsko obrazovanje prekinuto zbog pandemije korona virusa. Osim toga, nije se ni rodila kada je Leov hit "Titanik" ugledao svetlost dana 1997. godine. Kejt Vinslet je imala 22 godine kada je bila nominovana za Oskara za Titanik. To je tri godine starije od Leove sadašnje devojke“, stoji u jednom komentaru. Drugi su pisali da je još bila u školi kada je on već postao svetski poznat glumac.

"Možete li mi reći šta skoro 50-godišnjak ima zajedničko sa devojkom od 19 godina ?', "Neko mora da ga zaustavi. Ovo je bilo smešno pre njegovih 10 devojaka", "Leo je zabrinut zbog globalnog zagrevanja kako bi ostavio bolji svet za svoje devojke", napisali su korisnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

 

Neki ljudi su besni na glumca i tvrde da regrutuje mlade devojke. Prelepa Eden ima oko 200.000 pratilaca na Instagramu (broj koji će sada sigurno porasti), a već joj u komentarima mnogi pišu da je njihova veza jednaka šestogodišnjem ugovoru – tačnije, veza važi dok ona ne napuni 25 godina.


Veruje se, već duže vreme da Dikaprio napušta žene kada proslave 25. rođendan jer tada počinju da razmišljaju o deci i žele da se skrase. „To nije ono što Leo želi. On ne želi porodicu i ne želi da bude u blizini žena koje bi ga mogle da vrše pritisak zbog toga. Čim ga devojka sretne, sat otkucava. Ako ostari, za nekoliko godina, nestaje. Ako se previše približi, za nekoliko godina, nestaje. On je ostario, ali njegov ukus nije“, rekao je izvor blizak glumcu za stranicu Sik. Oskarovac je svojevremeno rekao da ne želi da se nađe u ulozi oca. „Mislite li da bih želeo da uvedem decu u ovakav svet? Ako se desi, desiće se. Ne želim da ulazim u detalje o tome, da ne bi bilo pogrešno predstavljeno - rekao je glumac.
Komentari (0)
Loading