Ruška Jakić uhvaćena u beogradskom lokalu, a ono što mi vidimo jeste da je ona apsolutna BOGINJA STILA I HARIZME, ali i činjenicu da joj godine NE MOGU NIŠTA!

Najžena Vesti 13.11.2021 14:24 0

Možete da je volite ili ne, ali jedno je sigurno, sa punih 82. godine Ruška fantastično izgleda, a za trud i količinu energije "kapa dole"

Ruška Jakić uhvaćena u beogradskom lokalu, a ono što mi vidimo jeste da je ona apsolutna BOGINJA STILA I HARIZME, ali i činjenicu da joj godine NE MOGU NIŠTA!

Printscreen/Youtube

Ruška Jakić je srpska novinarka, voditeljka i urednica emisije „Ljubav i moda“ koja je emitovana na mnogim televizijama u Srbiji.

Po nekim navodima rođena je 1938. godine, s tim da Ruška nikada nije priznala svoje godine, u Beogradu, gde i danas živi i radi.

 - Svako jutro se probudim i sebi u ogledalo kažem "Dobro jutro lepotice", Neki me vole, neki me mrze, a ja za sebe mislim da sam fantastična, Bila sam mlada i lepa,a  sada sam samo lepa, Ja sebe nazivam tri puta srećno razvedenom ženom, Život bi mi bio dosadan da mi nije mene - su samo neke od čuvenih izjave modne ikone i legende grada Beograda. 

Možete da je volite ili ne, ali jedno je sigurno, sa punih 82. godine Ruška fantastično izgleda, a za trud i količinu energije "kapa dole". 

Popularnost je stekla još u bivšoj Jugoslaviji. Premda novinarka po profesiji, među prvim je damama sa domaće javne scene koja je otvoreno i hrabro govorila o mnogim tabu temama.

Za sebe kaže da je bila velika zavodnica i jedna od najpoželjnijih Beograđanki.

"Ljubav i moda" je proslavila Rušku, a 30 godina kasnije ona se i dalje snima istim žarom i stilom na jagodinskoj televiziji. 

Ruška je uveliko "zagazila" u devetu deceniju života, a sada je uhvaćena u jednom beogradskom lokalu kako uživa u sunčanom jesenjem popodnevu. 

U desnom uglu ove fotografije vidimo "osunčanu" Rušku i malo je reći da smo odusevljeni kako izgleda. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vaseline.dion

 

I ovog puta nije odstupila od besprekorno uklopljenog stajlinga, a žuta kombinacija sa raskošnom belom bundom odlično oslikava Ruškinu neverovatnu harizmu. 

Ruška Jakić se udavala i razvodila tri puta, ima ćerku Anu Nadeždić i za sebe ističe da je jedna veoma srećna žena. 

Još jednom, BRAVO RUŠKA! 

Komentari (0)
Loading